WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingscamerasysteem met monitor aan de muur

Een beveilingscamera met scherm laten monteren een perfecte oplossing als het gaat om een goed en vooral moderne manier van zien wie er voor uw deur staat. een beveilingscamera met scherm systeem kan uw huis beveiligen en tevens voorzien van een mooie technische toevoeging, het koppelen aan omgevings verlichting als voorbeeld.

 

Mooi en duidelijk overzicht rondom de woning met deze IPcamera’s welke aangesloten zijn op een monitor voor overzicht op en om de woning.  De beelden worden opgenomen in FULL HD beeld kwaliteit, waardoor het altijd super scherp is. Los van deze vaste monitor in de woonkamer is er ook een iPad op de eerste verdieping waarop de beelden kunnen worden bekeken…

 

Er is gebruik gemaakt van de HDW4200CP IPcamera’s van Dahua welke zijn aangesloten op een Dahua NVR recorder met 2TB  aan data opslag om alles voor ruim 2 weken te kunnen opnemen in FULL HD beeld kwaliteit.

 

De bekabeling is Cat6 hardekern kabel, en loopt in een buis door de tuin naar het tuinhuisje waar ook een extra camera is geplaatst zodat er achter de woning op de parkeerplaats ook opnames zijn.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Op internet staan goedkope camerabewaking setjes

 

Op internet staan zeer goedkope camerabewaking setjes met hele goedkope bewakingscamera’s vaak zo goedkoop dat je zou denken kan dat wel wat zijn …..  Het antwoord is jammer genoeg echt dat u vaak bedrogen uitkomt. Camera’s die gaan roesten, elektra dat niet klopt, foute voedingen, slechte software, namaak sensoren… en geen ondersteuning en of onderdelen als er iets aan de hand is.

 

De goedkope camera’s op het internet zijn leuk geprijsd maar geven jammer genoeg niet het effect wat je zou willen en is achteraf toch vaak echt goedkoop is duurkoop. Wij adviseren en installeren enkel producten waar we als bedrijf ook echt achter staan en die aan de kwaliteits verwachting voldoen. Een goede, kwaliteits bewakingscamera geeft zekerheid en een lange levensduur, en een juiste installatie voorkomt kortsluiting, brand en andere ellende.

 

CPR Certificering Camerabewaking

 

Wij werken uitsluitend met A merk materialen, CPR gecertificeerde producten en geïnstalleerd volgens de norm. Zo voorkomt u vervelende storingen, kortsluiting en ergernis als uw producten niet goed werken.

 

 

Wat kost een camerabewaking systeem bij de voordeur

 

Wat zou een bewakingscamera systeem ons gaan kosten als we dat zouden laten installeren door jullie. Deze vraag krijgen wij enorm veel, en dat is natuurlijk ook logisch want iedereen wil weten wat iets kost.

Juist omdat we graag duidelijk zijn, hebben wij als bedrijf er voor gekozen al onze bewakingscamera pakketten incl montage voor ALL-IN tarieven aan te bieden. Via onze handige kosten calculator kan u zelf makkelijk zien wat de kosten zouden zijn als wij het gekozen pakket bij u komen installeren. Niemand wil kabels zien, of uren lang met een helpdesk aan de lijn zitten met de conclusie dat dat je er uiteindelijk nog niks van snapt. Wij maken het u daarom makkelijk. Al onze pakketten zijn incl camera installatie en montage. Vanaf het eerste advies, tot aan de installatie zal vlekkeloos verlopen en u zal geen kabel zien, of overlast ondervinden. Een camerabewaking systeem zoals wij deze leveren zijn er voor gemaakt om professioneel de beelden weer te geven en terug te kunnen kijken. Het kijken en terugkijken van de bewakingscamera opnames kan zowel via een monitor, tablet of een smartphone.

 

Camerabewaking laten installeren

 

Camerabeveiliging installatie pakketten inclusief complete installatie vanaf 1 tot 64+ camera’s. Altijd een vaste betaalbare prijs, en geen onverwachtse kosten achteraf. Compleet & professioneel geïnstalleerd door een camerainstallatie.nl monteur!

 

Reactie van de klant

CameraInstallatie.nl komt op ons over als een bedrijf dat wil meedenken over een goed beveiligingsplan voor de klant maar dat nooit en te nimmer dwingend wil zijn, of erop uit om zoveel mogelijk camera’s te verkopen. Het hele proces van advisering tot plaatsing en nazorg verloopt in goed overleg, zorgvuldig en vriendelijk. Van een professioneel bedrijf mag je dit ook verwachten en voor de meeste klanten zal dit voldoende zijn.

Camerabewaking als oplossing

Indien daar door omstandigheden behoefte aan is, gaat CameraInstallatie echter nog veel verder. Niet alleen stelden zij alles in het werk om binnen een paar uur een beveiligingscamera te plaatsen maar ook boden zij ons tot het bittere einde en zeer royaaleen luisterend oor en vergaande steun.Zij hebben goede verstaanders in huis die direct doorhebben wat de kern van de kwestie is en weten hoe je delicate zaken op een constructieve wijze aanpakt. Wij willen graag alle medewerkers die wij telefonisch of bij ons en oplossingsgerichtheid. Met name willen wij nog dhr. Mike Wessels en dhr. Jeffrey de Korte bedanken voor hun medeleven en hun vergaande bereidheid met ons mee te denken.Beiden zijn juridisch en psychologisch zeer goed onderlegd. De tijd die dhr. Jeffrey de Korte aan ons besteed heeft was niet meer bij te houden. Zijn nimmer aflatende oprechte steun is voor ons van onschatbare waarde geweest.Dat zullen wij nooit vergeten!

Voor zowel nieuwe als bestaande situaties hebben wij de meeste creatieve en natuurlijk betaalbare oplossingen. Camerabewaking installeren wij al sinds 1999 en met deze kennis en ervaring weten wij voor u de best passende producten te installeren.

 

– Heeft u camera’s maar werken ze niet naar behoren?
– Bent u op zoek naar kwalitatieve camerabeveiliging?
– Uw camera’s geven niet het gewenste resultaat?
– U wenst meer functionaliteit met u camera’s?
– U kunt uw camera’s niet bekijken op uw smartphone?
– Heeft u hulp nodig met het veiligstellen van camerabeelden?
– Mist u een goede documentatie van uw camerasysteem?
– Wenst u camera’s te verplaatsen of anders op te hangen?

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant