WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera's in winkel monteren

Bewakingscamera in een winkel is geen luxe meer maar pure noodzaak, door aanhoudende overvallen en inbraken is het een door de verzekering gewenste toevoeging en voor de ondernemer een grote wens om zich zelf en het personeel een veiliger gevoel te geven.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Alle door ons geleverde bewakingcamera’s zijn geschikt om via internet live te volgen en natuurlijk direct de beelden te kunnen terug kijken bij een incident.

 

Camera installeren wij regelen het ALL-IN- Levering & installatie van camera’s‎  bestemd voor camera bewaking en beveiliging van uw eigendommen.  

 

Winkel beveiliging met overzicht bewakingcamera’s zo ziet u gezichten, kentekens, en briefgeld! Duidelijk in beeld met een HD camera van Camerainstallatie.nl. Zowel de live camera beelden als de opgenomen bewakingsbeelden kunt u lokaal of op afstand via de gratis software bekijken. Indien u op meerdere locaties een HIKVISION of een DAHUA bewaking / video camerasysteem heeft kunt u deze beelden samenvoegen in een scherm! Ook kunt u een gratis App verkrijgbaar zodat u ook via uw mobiele telefoon de beelden kunt bekijken.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant