WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking systeem op groot beeld en meerdere monitoren als meldkamer

Als er veel camera’s in het spel zijn dan is het veelal handig om ook meerdere monitoren te gaan gebruiken. Iedere situatie is dan ook anders en daar zal dan ook deskundig naar moeten worden gekeken.

 

In deze situatie is de inzet van een videowall gekozen met daarnaast een losse monitor voor handelingen. In de geplande uitbreiding komen hier tevens nog 2 extra monitoren bij voor meldingen en registratie.

 

De bouw van een vaste of mobiele meldkamer en de verbindingen naar de bewakingcamera’s toe is een technische aangelegenheid waarbij goed gekeken moet worden naar de wens maar ook de mogelijkheden.

Camerainstallatie.nl

Hier maken wij gebruik van meerdere internet verbindingen, losse glasvezel input en UTP bekabeling als uplink. Door deze koppelingen is het voor ons mogelijk om meer dan 200 camera’s op dit systeem weer te geven en te projecteren op de verschillende schermen.

 

De installatie van deze meldkamer met bewakingscamera verbindingen is geheel in eigen beheer gebeurd. Zowel het bekabelen van de camera’s als ook de montage van de schermen, bewakingcamera’s en de server en opslag systemen.

 

Meer informatie over camerabewaking en de installatie van camera’s op een systeem bekijk ons camerabewaking project overzicht.

 

Het aantal camera’s in Nederland groeit gestaag. Logisch, want met camera’s kunnen we veel efficiënter en effectiever onze mensen, kostbaarheden en processen bewaken. En de huidige technologie stelt ons ook in staat om snel en eenvoudig uit te breiden en de beelden overal ter wereld beschikbaar te maken.

 

Maar hoe zorgen we ervoor dat u in alle situaties de beelden krijgt die u verwacht? En dat u in al dat beeldmateriaal snel terugvindt wat u zoekt? Daarvoor heeft u de specialist nodig.

 

Marc Herdes een van onze specialisten op het gebied van meldkamer inrichting, helpt u graag te zoeken naar de best passende installatie oplossing.

 

Voordat we camera’s gaan installeren, moet eerst het doel helder zijn. Verminderen van criminaliteit, actief volgen van personen of processen, alarmverificatie en opvolging, herkennen of identificeren van personen of voertuigen, gebruik van de beelden voor bewijsvoering etc. Als uw doelstellingen bekend zijn, kiezen we voor u de optimale oplossing.

 

In die oplossing is meegenomen dat niet alleen de beeldkwaliteit en zichtbaarheid geregeld zijn, maar ook het bedieningsgemak en de bedrijfszekerheid.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant