WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera beeld op tv

Bewakingscamera beeld op TV: Veiligheid in Haarscherp Detail

Ervaar de kracht van onze bewakingscamera’s met haarscherp beeld, nu zelfs op een groot TV-scherm. Dankzij de geavanceerde weergavemogelijkheden kun je eenvoudig de camerabeelden bekijken. Met een simpele muisbeweging kun je inzoomen en het beeld vergroten, waardoor geen enkel detail aan je aandacht ontsnapt. Onze harddisk recorder is slim verbonden met het internet, waardoor je altijd en overal toegang hebt via de handige APP op je telefoon, laptop of tablet. De intuïtieve software maakt het gebruik voor iedereen toegankelijk.

 

 

Connectiviteit op Zijn Best: Van Huis tot Meldkamer

Wij gaan verder dan alleen beeld. Met onze geavanceerde systemen hebben we een naadloze koppeling gemaakt, zodat je de bewakingsbeelden moeiteloos kunt doorsturen naar een meldkamer. Bovendien bieden we integratiemogelijkheden met video deur intercom systemen. Jouw veiligheid staat centraal, en wij zorgen ervoor dat je altijd de volledige controle hebt.

 

 

Expertise van Camerainstallatie.nl: Compleet en Professioneel

Laat de installatie over aan onze vakkundige monteurs van Camerainstallatie.nl. Met hun uitgebreide ervaring zorgen zij voor een probleemloze installatie, zodat jij optimaal kunt profiteren van de geavanceerde beveiligingsmogelijkheden. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit.

Camerainstallatie.nl

Monitors en schermen kunnen op diverse creatieve manieren worden ingezet voor verschillende doeleinden. 

 

 1. Terreinbewaking:
  • Een monitor kan worden gebruikt om live beelden van een bewakingscamera weer te geven, waardoor je constant toezicht hebt op een terrein, of het nu gaat om een residentiële omgeving, bedrijfsterrein, of landbouwgrond.
 2. Babyfoon:
  • Een monitor met camerafunctie kan dienen als geavanceerde babyfoon, waardoor ouders hun kinderen kunnen observeren terwijl ze elders in huis zijn. Sommige modellen bieden zelfs temperatuur- en geluidsdetectie.
 3. Paardenbewaking:
  • Plaats camera’s in een stal of op een weiland en gebruik een monitor om de gezondheid en het welzijn van paarden te controleren, vooral tijdens de nacht.
 4. Werkplaatsbewaking:
  • Voor beveiliging en veiligheid in een werkplaats, waarbij monitors worden gebruikt om machines te bewaken of toezicht te houden op waardevolle apparatuur.
 5. Parkeerterreinbewaking:
  • Beheer en bewaak parkeerfaciliteiten met camera’s die zijn aangesloten op een monitor. Dit kan helpen bij het voorkomen van diefstal, vandalisme en het waarborgen van algemene veiligheid.
 6. Bewaking op een schip:
  • Monitors met waterdichte behuizing kunnen worden gebruikt voor bewaking op een schip. Denk aan het observeren van dekactiviteiten, het controleren van het weer of het toezicht houden op de motorruimte.
 7. “Nep raam” simulatie:
  • In ruimtes zonder ramen kan een monitor worden gebruikt om beelden van de buitenwereld te projecteren, waardoor de illusie van een raam ontstaat. Dit kan vooral handig zijn in ondergrondse faciliteiten of gesloten ruimtes.
 8. Toezicht op huisdieren:
  • Gebruik camera’s en monitors om huisdieren in de gaten te houden terwijl je weg bent, waardoor je gerustgesteld wordt over hun welzijn.
 9. Kunstinstallatie:
  • Creëer een kunstzinnige installatie door meerdere monitors te gebruiken om een visuele collage of interactieve weergave te maken.
 10. Tuinmonitoring:
  • Plaats camera’s rondom je tuin en gebruik een monitor om de flora en fauna te observeren, zoals vogels, insecten en plantengroei.

 

Een monitor inzetten om camerabeelden live te kunnen zien

Er zijn zoveel mogelijkheden waarop een camera en een monitor prima kunnen samenwerken en meer dan nuttig zijn, dat wij ons lijstje hebben uitgebreid !

 

 

 1. Kinderopvang:
  • In kinderdagverblijven kunnen monitors worden gebruikt om groepsactiviteiten te volgen, zodat ouders en verzorgers op afstand betrokken kunnen zijn bij de ontwikkeling van hun kind.
 2. Scholen:
  • Monitors kunnen worden ingezet voor veiligheidsdoeleinden, zoals het toezicht houden op gangen, ingangen en andere cruciale gebieden. Ze kunnen ook worden gebruikt om educatieve content te delen in klaslokalen.
 3. Studentencampussen:
  • Voor de beveiliging van studentenhuisvesting, parkeerfaciliteiten en openbare ruimtes kunnen monitors worden geïntegreerd met bewakingscamera’s voor een algehele campusbewaking.
 4. Stadscentra:
  • In drukke stadscentra kunnen monitors worden gebruikt voor verkeerstoezicht, het monitoren van openbare evenementen en het informeren van het publiek over lokaal nieuws en evenementen.
 5. Winkelcentra:
  • Winkels kunnen monitors gebruiken voor beveiliging, maar ook voor het tonen van promotionele content, aanbiedingen en winkelplattegronden.
 6. Ziekenhuizen:
  • Monitors kunnen dienst doen als informatieschermen voor patiënten, waarbij ze essentiële informatie, afspraken en gezondheidsadviezen tonen.
 7. Bibliotheek:
  • Voor bewaking van stille studiegebieden en het tonen van aankondigingen of evenementen kunnen monitors worden ingezet in bibliotheken.
 8. Horeca:
  • In restaurants en cafés kunnen monitors dienen als digitale menukaarten of zelfs als live weergave van de keukenactiviteiten voor een open keukenconcept.
 9. Sportfaciliteiten:
  • Gebruik monitors voor het live uitzenden van sportevenementen in sportbars, of voor het tonen van trainingsinstructies in fitnesscentra.
 10. Evenementenhallen:
  • Voor het coördineren van grote evenementen, het weergeven van plattegronden en het bieden van veiligheidsinstructies kunnen monitors strategisch worden geplaatst.

 

 

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, aangezien de technologie voortdurend evolueert en nieuwe toepassingen mogelijk maakt voor verschillende sectoren en omgevingen.

Kijk mee op uw computer

 

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u overal en nergens in een handomdraai uw camerabeelden tevoorschijn toveren. U kijkt de beelden eenvoudig terug en exporteert deze wanneer nodig. Dit kan zowel vanaf Windows als macOS computers.

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

 

Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de laatste technologiën op het gebied van videobewaking. De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder alle lichts-omstandigheden. De camera’s zijn tevens voorzien van 3D ruisonderdrukking & BLC (Backlight Compensation) Een camera op een poort of hek van CameraInstallatie is de oplossing als u liever zelf niet gaat klussen. Wij installeren de hek of poort camera/intercom volledig.

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

 

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. De camera past zichzelf aan de lichts-omstandigheden aan waar deze zich in bevind. Doordat de camera is voorzien van infrarood, WDR, BLC & DNR zijn ook de beelden ‘s nachts optimaal!

Waterdicht en vandaalbestendig

 

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Van storm tot ijskou & extreme hitte. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig. Kortom, niet kapot te krijgen!

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

 

De opname recorder wordt standaard voorzien van:
✓ 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s.
✓ 2000GB  – bij 5 tot 8 met
✓ 4000GB  – Meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

 

De beelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend & veilig opslagen. Zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven voor nieuwe camerabeelden. Camera op hek gericht wij installeren uw hekwerk camera Of intercom op uw poort. Het plaatsen van een camera in een poort of hekwerk bied u de mogelijkheid te zien wij er buiten uw woning aan De deur/poort of hek staat. Wij installeren dit hekwerk camera project voor u in zijn geheel inclusief graafwerkzaamheden.

 

Installatiekosten & een gratis offerte

 

U heeft interesse in een camerabewaking set & besluit een offerte aanvraag hiervoor te doen. U heeft twee rechterhanden en kennis van zaken, maar simpelweg niet de tijd of energie om het systeem netjes te installeren en te configureren.

 

Wij bieden een complete installatieservice hiervoor, Van A tot Z. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat. Zo bent u er van verzekerd van de meest optimale installatie. Onze adviseur werkt samen met u een plan uit voor de beveiliging & voorziet u ter plekke van de installatie kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

 

✓ Recorder wordt ingesteld en netjes weg gebouwd
✓ 
De camerabewaking set wordt zorgvuldig afgemonteerd, aangesloten & geconfigureerd
✓ 
De app wordt ingesteld op uw mobiele telefoon & andere gewenste apparaten
✓ 
Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en legt de functies uit
✓ 
Alle camera’s worden afgericht en bekeken in overleg met u.

 

Online de kosten berekenen ? gebruik onze makkelijke tool.

 

Heeft u een mooie poort of hek maar nog geen camera of intercom in uw poort of hek wij komen bij u langs om samen de beste oplossing te verzinnen. Wenst u een paal in uw tuin of langs de poort/hek wij plaatsen de camerapaal inclusief volledige installatie van bekabeling/draadloze verbinding en elektra.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

Uw veiligheid is onze prioriteit. Doe bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte, of het nu gaat om een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Wij begrijpen dat elk beveiligingsvraagstuk uniek is en daarom streven wij ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw behoeften.

 

 

Na het indienen van uw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ons team van beveiligingsexperts staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Wij streven naar transparantie en duidelijkheid, zodat u volledig geïnformeerd bent over de mogelijkheden die wij bieden.

 

 

Voor direct contact kunt u ons natuurlijk ook bellen op het volgende nummer 036 52 90 007. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en kijken ernaar uit om samen te werken aan een veiligere omgeving voor u en uw dierbaren.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Onze toegewijde experts staan klaar om uw beveiligingsbehoeften in kaart te brengen. We begrijpen dat elke situatie uniek is en vereist daarom een op maat gemaakte aanpak. Graag komen wij bij u langs om uw persoonlijke situatie te analyseren en in detail met u te bespreken.

 

 

Door ter plaatse uw omgeving te bekijken, kunnen we een grondige beoordeling maken en de specifieke uitdagingen identificeren. Dit stelt ons in staat om een nauwkeurig voorstel te formuleren dat naadloos aansluit bij uw individuele wensen en eisen op het gebied van beveiliging.

 

 

Ons doel is om u gemoedsrust te bieden door oplossingen aan te reiken die niet alleen effectief zijn, maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u adviseren over de meest geschikte beveiligingsmaatregelen voor uw situatie.

 

 

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten en samen te werken aan een beveiligingsoplossing die volledig is afgestemd op uw behoeften.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant