WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Videowall meldkamer camerabewaking met meerdere monitoren

Deze meldkamer in aanbouw heeft los van de 8 schermen, welke een videowall vormen ook een grote beheer monitor. Op de verschillende schermen zijn in een duidelijk overzicht de gekozen camera’s te zien. In beeldkwaliteit spreken we hier over 4K weergave via een beeld processor welke aangestuurd is in TCP/IP netwerk transmissie. De beelden worden via een beheer computer over het netwerk verzonden zodat de beelden op de schermen worden weergeven.

 

Het is een simpele muisklik, om een beeld groter te maken, te verplaatsen of zelfs een geheel andere indeling te kiezen. Ook het terug kijken, terughalen en of opslaan van camerabeelden is een fluitje van een cent. De opbouw van de meldkamer is via een backbone van diverse glasvezel kabels welke een 10Gbit netwerk vormen. De meldkamer is nog in aanbouw en zal aangevuld worden met de nodige extra technische benodigdheden zoals intercom, spreek luister en omroep systeem.

 

Ook een meldkamer camerabewaking bouwen

 

Bel of mail met een van onze specialisten om met een passende oplossing te komen.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant