WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Autotrack PTZ IP camera - Uitbreiding van bestaande systeem

Natuurlijk zijn ook al onze autotrack PTZ beveiligingscamera’s bestemd tegen het winterweer, maar in de zomer is het uitzicht toch mooier en is het een stuk lekkerder om op deze locaties te installeren !

Deze opdrachtgever wilde bij zijn al reeds bestaande camera- en alarmbeveiligingssysteem toch een bestuurbare bewakingscamera erbij. Voor ons een mooie opdracht ! Bestuurbaar via remote, en tijdens de avond- en nachturen volgt deze autotrack PTZ op wensen van de klant een vast rondje om zijn as om de gehele omgeving in de gaten te houden. Bij beweging en activiteit blijft hij natuurlijk wat langer gericht op de beweging en verstuurd hij push-meldingen naar de opdrachtgever welke dan actie kan ondernemen.

Camerainstallatie.nl

Geen normale PTZ maar een ultra slimme auto-track ( automatische volg camera ) dat is wat deze domecamera is. De auto track doet de camera automatisch personen laten volgen maar zeker ook dieren, autos en fietsen. Zelfs het automatisch volgen van boten is mogelijk met deze automatische volg ptz camera.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant