WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera voordeur en straat in Rotterdam

Rond om dit huis is alles per heden duidelijk te zien, zeker nu de meldingen van overvallen en inbraken oplopen is het een veilig gevoel nu voordat de bel gaat even te zien wie er voor de deur staat.

 

De bewakingscamera zijn in de zelfde kleur als de omgeving gekozen de witte bewakingscamera vallen niet al te veel op waardoor het een subtiele manier van bewaken en beveiligen is.

 

 

Alles is keurig aangesloten en geen kabel is er te zien, de opnames vinden plaats op een harddisk recorder welke alles digitaal opslaat. Ook zijn de bewakingscamera’s live te bekijken via de iPhone, iPad, Android, Blackberry telefoons of tablet waardoor het beeld van het huis altijd bij je is.

 

Deze videobewaking set is geplaatst in Rotterdam, waar een camera bewaking oplossing enorm populair is o.a bij woonhuizen, VVE, maar ook winkels en bedrijven.

 

Camera installeren wij regelen het ALL-IN- Levering & installatie van camera’s‎ bestemd voor camera bewaking en beveiliging van uw eigendommen.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant