WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera op woonhuis in Groningen

Voor een mooie woning in de buurt van Groningen hebben wij een prachtige bewakingscamerainstallatie mogen plaatsen. De gehele installatie is kabel vrij, dat wil zeggen je ziet geen kabel lopen. De netwerk kabels zijn Cat5e hardekern koper kabels welke wij uit het zicht hebben getrokken en af hebben weten te monteren.

 

De nieuwste IPcamera’s van het merk Dahua zijn geplaatst, model HDW4200CP dit zijn vandaal bestendigde IPCamera’s met een microfoon, waardoor je een alles in een camera krijgt die als een rots vast op de muur zit.

 

De camera zelf is lief, tenminste zo noemen we deze, een camera die niet al te groot is , maar wel grote mogelijkheden heeft, het beeld is prachtig te noemen helder, duidelijk en natuurlijk FULL HD en dan hebben we het over echte megapixels, geen opgeblazen namaak camera pixels zoals vele systemen bieden.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant