WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewaking Opvanghuis voor Risicogroepen

VVE met camerabeveiliging

In een groot pand met veel bewoners is het altijd fijn om te weten wat er gebeurd en wie er bij u over de vloer zijn geweest. Al helemaal als er regels aanwezig zijn zoals een avondklok en u werkt met mensen uit een risicogroep.

 

Zakelijk beveiligen

Voor onze klant hebben wij daarom een 8-kanaals CCTV camerasysteem met DVR en opname mogelijkheid gemonteerd om zo overzicht te houden op alle hoofdingangen en omringende deuren. Alles netjes afgewerkt min een systeemkast. Al meteen de eerste dag werd het systeem gebruikt om inwoners te bekijken die zich bijvoorbeeld niet aan de nachtklok hielden.

 

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Camerabeveiliging op deur

Ook hielp het ontzettend om te kunnen zien wie er voor de deur stond en wie zich bevond op plekken waar zij geen bevoegdheid hadden, in en om het pand. Ook opzoek naar een manier om overzicht te houden op een locatie waar u niet op 10 plaatsen tegelijk kan zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!  Bel of mail ons gerust.

 

https://camerainstallatie.nl/

info@camerainstallatie.nl

036-5290007 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant