WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiligingscamera installatie in Zaandam met PFA130 beugel

Een camera netjes ophangen, de kabels goed wegwerken en geen enkele kabel zien dat is ons werk als camerabeveiliging specialist. Als camerabewaking bedrijf zijn we al reeds sinds 1999 acties de kennis en ervaring is dan ook zeer groot te noemen.

 

Deze zeer mooie installatie van HD beveiligingscamera’s is gedaan in de plaats Zaandam waar de camera’s van Dahua op een bijbehorende beugel/bracket zijn geplaatst. De kabels zijn netjes weggewerkt, en het uiterlijk van de camera krijgt net wat meer kracht hierdoor.

 

Ook opzoek naar een compleet pakket camerabeveiliging? Inclusief een volledige installatie en montage van onze eigen professionele camerainstallatie monteurs? Bel of mail ons voor meer info en wij komen graag bij u langs voor persoonlijk advies.

 

Het juiste materiaal gebruik en product kennis is van groot belang om de juiste samenstelling van een camerabewaking of beveiliging systeem te maken. Een merk hanteren en geen merken mixen is de kunst van succes en natuurlijk goede klein materialen zoals bekabeling en netwerk benodigdheden is van groot belang om stabiliteit en betrouwbaarheid door de jaren heen te behouden.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant