WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dome camerabeveiliging op woonhuis

Tijdens de bouw van deze nieuwbouw woning heeft de aannemer de opdracht gekregen een camerabeveiliging toe te passen op deze woning welke zeer binnenkort zal worden opgeleverd. Gezien het feit de eigenaar het fijn zou vinden vanuit huis op iedere plek met
zijn mobiele telefoon zou willen zien wie er zich buiten bevind.

Camerainstallatie.nl

Camera Beveiliging op maat gemaakt

Er is gekozen voor mat zwarte speciaal gespoten domecamera’s welke aangesloten zijn op een 10″ luxe monitor die in verbinding staat met de opname recorder. Dit alles maakt tegelijk ook een backup richting een 2e locatie op het internet zodat er altijd een reserve copy is voor het geval dat.

 

Ook is er een noodstroom voorziening toegepast welke tot 4 uur na uitval van stroom nog gewoon zijn werk doet, zowel het internet als ook de telefoon staan door ons ook doorgeschakeld op deze noodstroom voorziening.

 

Als extra toepassing hebben de camera’s anti-masking beveiliging gekregen om geen loze meldingen te krijgen bij motion detectie dit is doormiddel van deze speciale techniek in de camera’s toegepast.

 

Geen draadloze camera’s maar netjes bekabeld

Wij wensen de beste kwaliteit te leveren maar de prijs betaalbaar te houden. Draadloos staat voor storing, en problemen dat wensen wij niemand toe, vandaar dat wij alles netjes met kabels afwerken. U zal dit niet zien maar alles is met kabels netjes weggewerkt. Hiervoor gebruiken wij diverse wegwerk technieken.

Bij dit camerabeveiliging systeem is er een professionele dome camera met nachtzicht aangesloten op een klein LCD/LED scherm.

 

De camerabeelden worden o.a bij beweging opgeslagen op een harde schijf van de recorder en automatisch overschreven als de harde schijf volraakt. De DVR recorder is o.a verbonden met het internet (en het netwerk), op deze manier kan er wereldwijd worden ingelogd om de live camerabeelden te kunnen bekijken.

 

Professionele beveiliging is belangrijk, doe-het-zelf pakketten voldoen tegenwoordig niet meer, kennis is een belangrijk punt tijdens de installatie en dat is waar wij om de hoek komen kijken. Vandaar dat de beveiliging van uw woning of bedrijfspand via CameraInstallatie.nl een verstandige keuze zou zijn.

 

Houdt de inbreker buiten de deur !     

Maak gebruik van bewakingscamera’s in en om uw huis, zorg voor bewijslast en houd de inbreker buiten de deur. De crisis slaat toe en de inbrekers nemen gekke vormen aan, huisinbraken gaan over op huis overvallen…. met veel schade en gewonden tot gevolg.

 

Camerabeveiliging voor €29,95 p.m. Beelden kunnen extern worden opgeslagen 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant