WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Appartementen voorzien van camerabeveiliging

Met de leden in deze VVE is er samen gekozen voor beveiliging van de binnenkomst hal, de opslag ruimte en de gezamenlijke ruimte en brievenbus ruimte. Door samen met een grote groep de kosten te delen kan er voor een zeer laag bedrag overgegaan worden op een groot stuk beveiliging.

 

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Gekoppelde netwerk IP Dome camera’s met dag en nachtzicht

De camera’s zijn via de centrale internetlijn van de VVE te koppelen aan de bestuursleden welke de beelden mogen en kunnen terug kijken, dit kan via de computer maar ook via de iPhone en of iPad , zeer snel en gemakkelijk.

Preventie is natuurlijk een belangrijk punt, beter voorkomen dan genezen. Camera’s schrikken af, je heb het gevoel dat je in de gaten gehouden zal worden dit zal veel personen er van weerhouden “stoute” dingen uit te voeren Camerabewaking, Intercom en verlichting, de techniek van tegenwoordig kan prachtig met elkaar samenwerken, de verlichting kan ook geschakeld worden aan de hand van de camerabevindingen. Zo ook de intercom welke via iPhone of iPad bediend kan worden. De bel gaat, er staat iemand voor de deur, deze heeft op de intercom gedrukt maar wie staat er voor de deur de intercom kan gekoppeld worden aan de telefoon en of iPad om zo te zien, te horen en e.v.t zelfs terug te spreken. Geen vast scherm is meer nodig, al kan dit natuurlijk wel.

 

Vandaal bestendige bewakingcamera’s speciaal voor een VVE
Op de toekomst gekocht, voor een lange levensduur, oersterk van top kwaliteit… bijna niet stuk te krijgen, van zware metalen  behuizing voorzien, met extra anker aan de onderkant. Voor een VVE adviseren wij een 700TVL hoge kwaliteitscamera of zelfs een 720P en of 1080P camera 1,3MP en of 2 / 3 megapixel.

 

Zelfs kenteken registratie is een mogelijkheid, en dit hoeft niet veel te kosten door de juiste materialen te nemen en te kiezen voor duurzaamheid.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant