WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Studenten flats voorzien van camera en wifi netwerk

Naarbij het centrum van Amsterdam voorzien wij ruim 300 studenten woningen van een super snel WIFI netwerk en een camerabewaking systeem. De camera’s dienen ter beveiliging van de objecten om te voorkomen dat bij ongeregeldheden er niks te bewijzen valt.

 

Met een grote groep jongeren/young professionals op een grote hoop is het wachten tot de feestjes hier en daar uit de hand zullen lopen, of dat er ongeregeldheden zullen plaats vinden. De ruim 118 camera’s waken over de bewoners, bezoekers.

Camerainstallatie.nl

Het Wifi netwerk welke is aangelegd heeft een backbone van 10 000Mbit welke doormiddel van glasvezel onderling is doorverbonden. Er is door ons gekozen de onderlinge kabels op basis van OM3 kabels te doen en te verbinden met 10Gbit ubiquiti switches. De ubiquiti POE switches voeden de WIFI zenders welke de bewoners voorzien van een eigen Vlan Wifi verbinding.

Iedere bewoner heeft zijn eigen ” prive ” wifi netwerk, maar ook voor bezoekers, gasten is er ruimte op het Wifi netwerk gereed gemaakt. De snelheden zijn hoog te noemen , ruim 300Mbit per gebruiker op basis van fairuse piek snelheid.

 

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan zowel het netwerk ontwerp, de test fase maar ook de uitrol van de hardware.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant