WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Alarm- en bewakingscamera appartementengebouw

Voor een appartementengebouw met meerdere bewoners is het altijd verstandig te kiezen voor een goed en duidelijk reglement, de kans dat een deur openblijft staan of ongewenste gasten binnen komen is groot met meer bewoners.

 

Een Alarm- en Bewakingscamerasysteem aangesloten op een Camerabewaking recorder is dan ook een veel gekozen oplossing welke betaalbaar is. Kentekens worden duidelijk herkenbaar in beeld gebracht, opgenomen en kunnen als bewijs worden gebruikt. Ook gezichten herkennen en terug herleiden wie waar geweest is en of welke persoon de oorzaak is kan snel en gemakkelijk met een hoge kwaliteit bewakingscamera van HD kwaliteit.

 

Het merk Dahua heeft verschillende HD-Ip camera’s welke zeer goed bij deze oplossing kunnen helpen.

Dahua Gezichtherkenning camera: HDB3200C 
Dahua overzichtscamera : HDBW3300
HD IP Bewakingscamera: HDW2100

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant