WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Aanlegsteiger scheepvaart met camerabewaking

Het is altijd prettig te kunnen zien wat er gebeurd of juist wat er gebeurd is. In de scheepvaart is het een ultiem en veel gebruikt middel, zowel voor de dode hoeken op het schip zelf maar ook niet geheel onbelangrijk het laden en lossen.

 

Hoeveel inhoud is er in het schip gegaan? En als er schade is gemaakt wie is de schuldige aan dit verhaal. Camerabeveiliging of camerabewaking is hier een perfect middel voor.

Camerainstallatie.nl

Het wil wel eens voorkomen dat er op bepaalde momenten geen stroom is voor de zekerheid is er door ons een noodstroom voorziening toegepast om mogelijk ongewenst stroomuitval tegen te gaan. Het geheel is vakkundig en netjes afgewerkt en doormiddel van 3 sleutels beveiligd zodat niet iedereen toegang heeft tot het systeem. Op afstanden kunnen de beelden via internet worden uitgelezen, maar ook live kan er met een iPhone of iPad live worden meegekeken.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant