WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

4K slimme camerabewaking

In het havengebied van Amsterdam hebben wij 13 4K bewakingscamera’s geplaatst. Voor deze organisatie was de beeldkwaliteit van groot belang. Zowel dag- als nachtzicht moet scherp, helder en duidelijk zijn, het liefst met de beelden in kleur.

Camerainstallatie.nl

De beelden van deze camera’s zijn zowel in de nacht als overdag perfect te noemen. De automatische zoomfunctie maakt het mogelijk om ook de beelden haarscherp dichterbij te halen. Er is gebruik gemaakt van IVS, een techniek waarmee bewegingen en situaties te herkennen zijn en aan de hand van vooraf ingegeven waarden. Op basis van deze waarden kunnen er de nodige acties uitgevoerd worden.

 

Zo kunnen er bijvoorbeeld lampen aan worden gezet of een gesproken bericht worden afgespeeld op een speaker. Een slimme bewakingscamera kan ervoor zorgen dat uw eigendommen en terrein beter beveiligd worden dan enkel met een alarmsysteem.

De 4K camera’s zijn echter wel echte dataverkeer monsters, ze eten een hoop dataverkeer weg, waardoor een goede netwerkkabel en switch hoogstnoodzakelijk zijn. Wij maken gebruik van gigabit netwerk switches en CPR goed gekeurde ultra dikke netwerkkabels.

 

Op plekken waar geen kabel mogelijk was, is gebruik gemaakt van straalzenders welke snelheden behalen van 800Mb per sec.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

 

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant