WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

36X zoom camera gericht op ingang

Het beveiligen van een oprijlaan van +- 100M lengte, waarbij laden en lossen en doorrijdend verkeer opgeslagen dienen te worden op een harddisk recorder.

 

Door het plaatsen van diverse sensoren hebben we een fijn afgesteld systeem weten op te leveren waarbij alle auto’s op de weg van 100M lang volledig worden opgeslagen op de beeld recorder.
De zeer krachtige 36X zoom camera ziet al het verkeer zeer fijn en weet deze beelden op tijd code op te slaan, deze beelden worden 2X per dag naar een backup server ge-upload zodat de beelden bij mogelijk verlies alsnog veilig zijn gesteld.

 

Door gebruik te maken van prikkels/sensoren weten we iedere beweging vast te leggen en zal er bij een mogelijk probleem snel en makkelijk een stuk film kunnen worden bekeken.

 

CameraInstallatie heeft samen met de opdrachtgever deze pilot gestart om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor dit systeem.

Camerainstallatie.nl

Extra informatie:
– Op maat gemaakte paal met bewegingsmogelijkheid
– 600 TVL 36 zoom lichtgevoelige camera
– FULL D1 Harddisk recorder
– Meerdere prikkels/Sensoren
– Internet / netwerk koppeling
– Backups via intern netwerk op NAS
– Streaming van de beelden naar 4 monitoren
– Koppeling naar iPhone & iPad
– CMS Systeem voor terug kijken van beelden

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant