WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Mobiel camerabewaking systeem op accu

Een mobiele tijdelijke camera oplossing. Voorzien van accu en straalzender. Deze oplossingen zal u terug kunnen vinden langs het spoor. Dit soort projecten bouwen wij in alle soorten en maten voor bouw, overheid en openbaar vervoerbedrijf.

 

Het mooie van een mobiele oplossing is dat deze altijd te verplaatsen is. De camera kan zowel de beelden opnemen als dat u ook de beelden live kan bekijken. Heeft u verschillende camera’s als wens verdeeld over een terrein/locatie dan kunnen wij deze ook aan elkaar koppelen.

 

De camera kan zowel op 3G / 4G maar ook op WIFI, UTP/Netwerk worden aangesloten, zodat er altijd een connectie mogelijkheid is. Camerabewaking tijdelijk inzetten is populair, wij bieden dan ook huur, koop en lease mogelijkheden aan.

Camerainstallatie.nl

Mobiel camerabewaking systeem KOPEN of HUREN

 

Voor ieder probleem is er wel een technische oplossing te vinden, zo ook onze mobiele camerabewaking systemen. Dit mobiel camerabewaking systeem is onderdeel van een set van 4 stuks.

 

 

De vier mobiele camerabewaking systemen werken samen en sturen onderling draadloos informatie en data door. De slimme bewakingscamera’s zijn bedoeld voor het bewaken van een stad centrum deel maar ook voor de registratie van personen en auto’s. Uniek aan deze door ons ontwikkelde samenstelling is het modulaire systeem achter de camera’s waardoor de camera’s na aankoop en of huur inzetbaar zijn op een ander terrein met een ander doel. De mobiele camerabewaking systemen zijn goedkoper te bouwen dan de gene die nu op de markt te krijgen zijn, maar los hiervan geven ze ook standaard 4K beeld kwaliteit dat LIVE is mee te kijken doormiddel van onze onbeperkt 4G data simkaart.

Montage mogelijkheden

 

Dit mobiele camerabewaking systeem is te monteren in een bestaande paal of lantaarn, maar ook kunnen wij er een mobiele paal bij leveren. Hij is ook op een muur te monteren en zelfs is er een mogelijkheid om hem op een hoek in 90graden te monteren. Slechts en enkel 220V stroom is er nodig om hem aan te sluiten en te laten werken. Ook hebben wij de mogelijkheid om het systeem op Accu te laten draaien met een Zonnepaneel uitrustig die het systeem zelfstandig kan voorzien van voeding/elektra.

Wat kan dit slimme mobiele camerasysteem

 

Het is en blijft maatwerk zo kijken we naar de wens van de klant maar in de basis kan het mobiele camerabewaking systeem meer dan u zou denken, en met wat aanpassingen is er veel meer mogelijk.

 • Gezichtsherkenning
 • Kentekenherkenning
 • Groepvorming herkenning
 • Fout parkeren herkennen
 • Verboden toegang herkenning
 • Beweging detectie
 • Omroep speaker ( met e.v.t automatisch gesproken berichten )
 • Flits lamp / Bouwlamp
 • Koppeling aan videomeldkamer 24/7 zicht
 • Live de beelden bekijken
 • Beelden in 4K beeld kwaliteit opname
 • Beelden live streamen op website / youtube / opnames

Veel gebruikt is het het herkennen van gezichten en het in kaart brengen wie  er in beeld is geweest. Zijn dit personen die u zocht of zijn het personen die er juist mogen komen. Ook kan dit gebruikt worden om te meten en dus te weten hoeveel bezoekers er zijn geweest en hoe druk het was.

 

 

Denk hierbij ook aan het tellen van het maximale aantal bezoekers  Dat met Corona is toegestaan. Meten van het aantal bezoekers kan met een totaal aantal bezoekers per dag, per uur of zelfs het gemiddelde aantal of een koppeling naar gesloten deur/poort/stoplicht. Wij kunnen dit camerabewaking systeem wat volledig mobiel is koppelen aan een 24/7 videomeldkamer. De videomeldkamer kijkt LIVE mee en  zal reageren op het moment dat ze ongeregeldheden zien en daarop  De besproken acties ondernemen. Dit kan b.v. in een stadcentrum, maar ook op de bouw of bijvoorbeeld tijdens ongeregeldheden.

Een live videomeldkamer koppeling met onze camerasystemen is een leuke extra mogelijkheid maar u kan er ook voor kiezen zelf live mee te kijken en of alarm meldingen te krijgen.

 

 

Een of meerdere mobiele camera’s van ons koppelen aan uw eigen videomeldkamer, dat kan ! wij kunnen bij u een of meerdere schermen koppelen aan onze camera’s zodat u het beeld live kan zien. Los van live de beelden bekijken kan u ook de beelden terugkijken natuurlijk. Een mobiele meldkamer voor bijvoorbeeld in uw auto, tijdelijke keet of op de bouw dat kan ! ook dit is te organiseren.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant