WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Draadloze camera's huren voor een evenement

Draadloze camera’s huren voor een evenement – tijdelijke beveiligingcamera’s huren, ideaal voor als de afstanden groot zijn! Ook zijn de camera’s werkzaam op accu en stroom is dus geen noodzaak om de beveiliging up and running te krijgen. De mobiele meldkamer [ CP ] van ons is geheel naar wens en smaak in te richten, voor kleine en grote omgevingen.

 

Het beeld is van zeer hoge beeld kwaliteit, van 1080P tot zelfs 4K beeld kwaliteit, zo zijn personen ook echt te herkennen en zal camerabewaking meer dan een extra toevoeging zijn ! het is tegenwoordig in veel vergunning aanvragen zelfs een must.

 

  • Dahua Professionele IPCamera’s
  • Avigilon Professionele IPcamera’s
Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant