WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Tv opnames maken voor een Youtube kanaal met camera's en een scherm met overzicht ( cornercam / spycamera )

Camerainstallatie.nl | Kennis van zaken en echte specialisten
Kennis van zaken en echte specialisten
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs
Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | Project begeleiding en alle puntjes op de i
Project begeleiding en alle puntjes op de i
Pakket samenstellen Pakket samenstellen Camerainstallatie.nl

Verhuur Camera's voor YouTube TV Opnames

Als bedrijf leveren en installeren wij alle soorten en maten camera’s, zowel voor verkoop als verhuur. Onlangs hebben wij een mooie opdracht mogen uitvoeren voor een YouTube TV-opname, waarbij we 10 camera’s hebben geïnstalleerd in verschillende ruimtes. Deze camera’s zorgen voor opnames van hoge beeldkwaliteit, vergelijkbaar met de camera’s die bij Big Brother worden gebruikt.

 

Onze camera’s zijn uitermate geschikt voor het vastleggen van beelden op vaste punten en zorgen voor continue opnames, waardoor niets aan het beeld ontsnapt.

 

Doel van de Opdracht

Voor deze YouTube TV-opname was het essentieel om elke ruimte te voorzien van camera’s die het spelverloop konden vastleggen. Dit was van groot belang voor de montage, aangezien alle beelden beschikbaar moesten zijn zonder de noodzaak om extra cameramannen in te huren. Door gebruik te maken van onze vaste camera-oplossingen, werd een kostenefficiënte en visueel aantrekkelijke oplossing gerealiseerd.

Camerainstallatie.nl
Professioneel advies?
Neem contact op!

Voordelen van Onze Oplossing

 • Kostenbesparing: Door vaste camera’s te gebruiken, bespaarden we de klant op de kosten van het inhuren van extra cameramannen.
 • Beeldkwaliteit: De camera’s leverden beelden van hoge kwaliteit, wat resulteerde in professioneel ogende opnames.
 • Efficiëntie: Met vaste camera’s werd elk belangrijk moment vastgelegd zonder onderbrekingen, wat cruciaal was voor het spelverloop.

 

 

Onze ervaring en expertise in het leveren en installeren van camera-oplossingen maken ons de ideale partner voor zowel kleine als grote projecten. Wij zorgen ervoor dat uw opnames soepel en professioneel verlopen, met apparatuur die betrouwbaar en van hoge kwaliteit is.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies. Bij Camerainstallatie staan we klaar om u te helpen met uw specifieke behoeften.

Uitbreiding van het Project: Regie- en Controlekamer

Voor dit project hebben we niet alleen de camera’s geleverd en geïnstalleerd, maar ook een geavanceerde regie- en controlekamer ingericht. Vanuit deze controlekamer kon de regie gemakkelijk schakelen tussen de verschillende camerabeelden.

 

Regie- en Controlekamer

In de regie- en controlekamer hebben we meerdere monitoren geplaatst waarop alle camerabeelden live te volgen waren. Dit stelde de regie in staat om snel en efficiënt te schakelen tussen de verschillende camera’s, afhankelijk van wat er in de verschillende ruimtes gebeurde.

Daarnaast hebben we ook mobiele schermen en tablets beschikbaar gemaakt, zodat de beelden overal in de omgeving live te zien waren. Dit was cruciaal voor de dynamiek van het spel.

Spel Elementen

De camerabeelden maakten een integraal onderdeel uit van de spel elementen. Het spel bestond uit opdrachten die in 10 verschillende ruimtes moesten worden uitgevoerd. De live camerabeelden gaven een overzicht van welke ruimtes bezet waren, hielpen bij het vinden van de ‘dader’ en het verzamelen van bewijsmateriaal van een fictieve ‘moordenaar’. Het was als het echte leven ‘Among Us’-spel.

 

 • Live Beelden: De live beelden gaven een real-time overzicht van alle gebeurtenissen in de verschillende ruimtes.
 • Interactiviteit: De spelers konden via de monitoren en mobiele apparaten direct zien wat er in andere ruimtes gebeurde, wat de interactiviteit en spanning van het spel verhoogde.
 • Efficiënte Regie: Met de mogelijkheid om snel te schakelen tussen verschillende camera’s, kon de regie de spelers effectief begeleiden en de spelervaring optimaliseren.


Succesvol Cameraproject voor Filmmakers en Productiebedrijven

Bij Camerainstallatie zijn we trots op ons laatste project waarin we een compleet camerasysteem hebben geïnstalleerd voor een toonaangevend productiebedrijf in Nederland. Dit project bood ons de kans om onze expertise in het leveren en installeren van hoogwaardige camera’s en opnameapparatuur te tonen, speciaal voor toepassingen zoals televisieproducties en real-life programma’s.

Doel van het Project

Onze klant had behoefte aan een discreet en betrouwbaar camerasysteem voor langdurige opnames in verschillende ruimtes. Het doel was om een systeem te leveren dat onopvallend geïntegreerd kon worden, zonder in te boeten aan beeldkwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Onze Aanpak

Voor dit project hebben we een uitgebreid systeem ontworpen dat zowel spy camera’s als corner camera’s omvatte. Deze camera’s zijn ideaal voor het vastleggen van beelden in verschillende hoeken en ruimtes, zonder op te vallen.

 • Spy Camera’s: Deze camera’s zijn klein en onopvallend, perfect voor situaties waarin discreet opnemen noodzakelijk is.
 • Corner Camera’s: Strategisch geplaatste camera’s die een volledig overzicht van de ruimte bieden.
 • Opnameapparatuur: Geavanceerde apparatuur die zorgt voor naadloze en continue opname van hoge kwaliteit beelden.

Stappen in het Proces

 1. Planning en Ontwerp: We begonnen met een gedetailleerde planning en ontwerp om te bepalen waar de camera’s het beste geplaatst konden worden voor optimale dekking en prestaties.
 2. Installatie: Onze technici installeerden de camera’s en opnameapparatuur, zorgden voor correcte bekabeling en configureerden het systeem voor gebruik.
 3. Testen en Optimalisatie: Na de installatie hebben we het gehele systeem grondig getest en geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat alles perfect functioneerde.

 

 

Resultaten

Het resultaat was een betrouwbaar en hoogwaardig camerasysteem dat vlekkeloos functioneerde gedurende de gehele opnames. Het productiebedrijf was zeer tevreden met de kwaliteit van de beelden en de betrouwbaarheid van het systeem.

Wat We Leveren

Bij Camerainstallatie leveren we niet alleen de apparatuur, maar zorgen we ook voor een complete service van ontwerp tot installatie en onderhoud. Onze klanten kunnen rekenen op:

 • Deskundig Advies: Wij helpen u bij het kiezen van de juiste apparatuur voor uw specifieke behoeften.
 • Professionele Installatie: Onze ervaren technici zorgen voor een vlekkeloze installatie.
 • Betrouwbare Ondersteuning: Wij staan altijd klaar om technische ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal blijft functioneren.

 

Meer Informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw volgende opnameproject? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met onze geavanceerde cameraoplossingen. Bij Camerainstallatie streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen met onze deskundigheid en toewijding.

Verhuur van camera's en systemen voor TV en youtube opnames

Wat U Bij Ons Kunt Inhuren: Complete Cameraoplossingen voor TV en YouTube

Bij Camerainstallatie bieden we een breed scala aan cameraoplossingen die perfect zijn voor verschillende toepassingen, zoals televisieproducties en YouTube-opnames. Hieronder vindt u een overzicht van wat u bij ons kunt inhuren:

Camera’s die Live Beelden Kunnen Streamen

Onze camera’s die live beelden kunnen streamen zijn ideaal voor real-time uitzendingen en live streaming events. Deze camera’s zijn ontworpen om hoge kwaliteit beelden direct uit te zenden naar uw publiek, wat essentieel is voor live shows en interactieve programma’s.

 • Kenmerken: Hoge resolutie, lage latency, betrouwbare verbindingen.
 • Toepassingen: Live TV-uitzendingen, YouTube live streams, evenementen en sportuitzendingen.

Corner Camera’s

Onze corner camera’s zijn perfect voor het vastleggen van vaste standpunten in een ruimte. Ze bieden een breed gezichtsveld en zijn discreet te plaatsen, waardoor ze ideaal zijn voor continue bewaking en opname.

 • Kenmerken: Breed gezichtsveld, hoge resolutie, onopvallend ontwerp.
 • Toepassingen: Reality shows, bewakingsopnames, televisieproducties.

Spy Camera’s

Onze spy camera’s zijn ontworpen voor discrete en onopvallende opnames. Ze zijn klein van formaat en kunnen gemakkelijk verborgen worden, wat ze perfect maakt voor geheime opnames en verborgen camera shows.

 • Kenmerken: Klein formaat, hoge beeldkwaliteit, eenvoudig te verbergen.
 • Toepassingen: Onderzoeksjournalistiek, verborgen camera shows, beveiligingsopnames.

Medewerker van CameraInstallatie.nl bezig bij monitoren voor software en montage

Camera's voor Spel Show Elementen

Voor spelshows bieden we gespecialiseerde camera’s die perfect zijn voor het vastleggen van spannende en interactieve momenten. Deze camera’s zijn geschikt voor het dynamisch volgen van acties en het vastleggen van cruciale spelmomenten.

 • Kenmerken: Hoge framerate, snelle autofocus, robuuste bouw.
 • Toepassingen: Spelshows, interactieve TV-programma’s, YouTube series.

Complete Systemen voor TV en YouTube

Naast individuele camera’s leveren we complete systemen die alle benodigde apparatuur omvatten voor een professionele productie. Dit omvat:

 • Opnameapparatuur: Hoogwaardige recorders en opslagoplossingen.
 • Regie- en Controlekamer Installaties: Monitoren, schakelaars en bedieningspanelen.
 • Accessoires: Statief, bevestigingsmateriaal, kabels en stroomvoorziening.

Waarom Kiezen voor Camerainstallatie?

 • Deskundig Advies: Wij helpen u bij het kiezen van de juiste apparatuur voor uw specifieke project.
 • Professionele Installatie: Onze ervaren technici zorgen voor een vlekkeloze installatie en configuratie.
 • Betrouwbare Ondersteuning: Wij bieden technische ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal blijft functioneren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij uw TV- of YouTube-productie naar een hoger niveau kunnen tillen met onze geavanceerde cameraoplossingen. Bij Camerainstallatie staan we klaar om uw visie werkelijkheid te maken.

Camerainstallatie heeft fantastisch werk verricht. Het verkoopproces was helder, de offerte overzichtelijk en vervolgvragen achteraf werden vlot opgevolgd. De monteurs waren een verademing. Ik heb nog nooit twee professionals zo netjes en zo snel zien werken. En als ik zeg netjes, dan bedoel ik precies dat. Wie nu bij ons langs komt, moet zoeken naar waar de kabels zijn gebleven. Alles ging via de kruipruimte en langs afgekitte naden waarvan je denkt dat er geen kabel meer tussen past. Kortom, vaklui met het hart op de goeie plek. Daar mag je als baas trots op zijn.

GlasAdvies en installatie / Offerte

Wanneer mogen wij bij u langskomen voor advies en om u te overtuigen van wie we zijn en waar we goed in zijn? Eén ding is zeker: een samenwerking met ons als bedrijf zal geen hoofdpijn opleveren, maar oplossingen bieden.

 

Bij Camerainstallatie.nl staan we klaar om u te helpen met al uw beveiligings- en technische behoeften. We bieden maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw situatie en zorgen voor een naadloze en probleemloze installatie. Onze expertise en klantgerichte aanpak garanderen dat u de beste service en ondersteuning krijgt.

 

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u te laten zien hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met hoogwaardige beveiligingsoplossingen en deskundig advies. Samen zorgen we voor een veilige en efficiënte werkomgeving.

Ik wil meer weten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant