WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Alles wat je moet weten over privacy en beveiliging met bewakingscamera's

Camerainstallatie.nl | Kennis van zaken en echte specialisten
Kennis van zaken en echte specialisten
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs
Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | Project begeleiding en alle puntjes op de i
Project begeleiding en alle puntjes op de i
Pakket samenstellen Pakket samenstellen Camerainstallatie.nl

De regels die bij camerabewaking en bewakingscamera's van toepassing zijn

In een tijd waarin technologie voortdurend evolueert, is het gebruik van beveiligingscamera’s wijdverbreid geworden. Van winkels en kantoren tot openbare ruimtes en zelfs privéwoningen, camera’s zijn een cruciaal hulpmiddel in het waarborgen van veiligheid en het beschermen van eigendommen. Echter, met de toename van het gebruik van camera’s, groeit ook de behoefte aan duidelijke wetgeving om de privacy van individuen te beschermen. In deze blogpost verkennen we de belangrijkste aspecten van de wetgeving rondom het gebruik van camera’s.

Camerainstallatie.nl
Professioneel advies?
Neem contact op!

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

In Europa is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) de belangrijkste wetgeving met betrekking tot het gebruik van camera’s. De AVG, die sinds 25 mei 2018 van kracht is, stelt strenge eisen aan de wijze waarop persoonsgegevens worden verzameld, verwerkt en opgeslagen. Beelden die door camera’s worden vastgelegd, worden beschouwd als persoonsgegevens wanneer zij een individu kunnen identificeren.

 

 

Belangrijke Vereisten onder de AVG

 1. Rechtmatigheid, Transparantie en Doelbinding
  Het gebruik van camera’s moet een rechtmatig doel hebben, zoals het waarborgen van veiligheid of het voorkomen van diefstal. Betrokkenen moeten geïnformeerd worden over het feit dat zij gefilmd worden en met welk doel de beelden worden verzameld. Dit kan bijvoorbeeld door middel van duidelijke waarschuwingsborden.
 2. Minimale Gegevensverwerking
  Er mag niet meer informatie worden verzameld dan noodzakelijk is voor het beoogde doel. Dit betekent dat camera’s zo moeten worden geplaatst en ingesteld dat zij alleen de relevante gebieden vastleggen.
 3. Bewaartermijnen
  Beelden mogen niet langer worden bewaard dan nodig is voor het doel waarvoor zij zijn verzameld. De bewaartermijnen dienen duidelijk te worden vastgelegd en nageleefd.
 4. Rechten van Betrokkenen
  Individuen hebben het recht om te weten of zij gefilmd zijn en kunnen verzoeken om toegang tot de beelden waarin zij voorkomen. In sommige gevallen kunnen zij ook verzoeken om verwijdering van de beelden.

Specifieke Wetgeving per Land

Naast de AVG kunnen er specifieke nationale wetgevingen van kracht zijn die aanvullende eisen stellen aan het gebruik van camera’s. In Nederland bijvoorbeeld, is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van toepassing, aangevuld met specifieke regels voor cameratoezicht.

 

 

 1. Cameratoezicht op de Werkplek
  Werkgevers moeten een gerechtvaardigd belang hebben om camera’s op de werkplek te installeren, zoals het beveiligen van eigendommen of het waarborgen van de veiligheid van werknemers. Werknemers moeten hierover worden geïnformeerd, en het gebruik van camera’s mag niet leiden tot onnodige inbreuk op hun privacy.
 2. Cameratoezicht in Openbare Ruimtes
  Gemeenten en andere openbare instanties mogen camera’s inzetten voor het handhaven van de openbare orde en veiligheid. Dit moet echter voldoen aan de eisen van proportionaliteit en subsidiariteit, wat betekent dat cameratoezicht alleen mag worden toegepast als er geen minder ingrijpende middelen beschikbaar zijn.
 3. Cameratoezicht bij Woningen
  Particuliere eigenaren mogen camera’s installeren om hun eigendommen te beveiligen, maar moeten ervoor zorgen dat deze camera’s niet onnodig beelden van openbare ruimtes of eigendommen van anderen vastleggen. Ook hier geldt de verplichting om bezoekers te informeren over het gebruik van camera’s.

Wifi in hotel en beveiligingscamera


Handhaving en Sancties

Overtredingen van de wetgeving rondom het gebruik van camera’s kunnen leiden tot aanzienlijke boetes en andere sancties. Toezichthouders zoals de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) in Nederland hebben de bevoegdheid om toezicht te houden op de naleving van de wetgeving en kunnen ingrijpen wanneer nodig.

Door deze richtlijnen te volgen, kunnen organisaties en individuen de balans vinden tussen beveiliging en privacy, terwijl ze voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Technologische Innovaties en Privacy

Nieuwe Ontwikkelingen in Cameratechnologie

De technologische vooruitgang heeft geleid tot de ontwikkeling van nieuwe en geavanceerde camera’s met functies zoals gezichtsherkenning, kentekenplaatherkenning en slimme algoritmen voor gedragspatronen. Hoewel deze technologieën de efficiëntie van beveiligingssystemen vergroten, brengen ze ook nieuwe uitdagingen met zich mee op het gebied van privacy.

 

 

 1. Gezichtsherkenning Gezichtsherkenningstechnologie kan individuen in real-time identificeren en volgen, wat aanzienlijke privacykwesties oproept. In sommige Europese landen is het gebruik van gezichtsherkenning door particuliere bedrijven sterk gereguleerd of zelfs verboden.
 2. Kentekenplaatherkenning Camera’s die kentekenplaten kunnen herkennen en registreren worden steeds vaker gebruikt op parkeerterreinen en tolwegen. Dit roept vragen op over de opslag en het gebruik van deze gegevens, vooral in het kader van de AVG.

 

Privacy-Enhancing Technologies (PETs)

Om de balans tussen beveiliging en privacy te waarborgen, worden Privacy-Enhancing Technologies (PETs) steeds belangrijker. PETs zijn technologieën die zijn ontworpen om de privacy van individuen te beschermen terwijl ze gebruik maken van diensten die gegevens verzamelen.

 1. Anonymisering en Pseudonimisering Deze technieken maken het mogelijk om persoonsgegevens zodanig te verwerken dat ze niet meer herleidbaar zijn tot een specifiek individu zonder aanvullende informatie. Dit is vooral nuttig voor het verwerken van camerabeelden op een privacyvriendelijke manier.
 2. Versleuteling Versleutelingstechnieken zorgen ervoor dat gegevens alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde personen. Dit is cruciaal voor het beveiligen van camerabeelden tegen ongeoorloofde toegang.

inbreker is op beeld te zien

Het Gebruik van Camera's Thuis, Zakelijk en voor VVE's

In de hedendaagse samenleving zijn beveiligingscamera’s een onmisbaar hulpmiddel geworden om de veiligheid en beveiliging van zowel privéwoningen als zakelijke omgevingen te waarborgen. Daarnaast spelen camera’s ook een belangrijke rol binnen Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) voor het beveiligen van gemeenschappelijke ruimtes.

 

Camera’s Thuis

Voor particulieren bieden beveiligingscamera’s een extra laag van veiligheid en gemoedsrust. Ze kunnen helpen bij het voorkomen van inbraken, vandalisme en andere criminele activiteiten. Enkele voordelen zijn:

 1. Preventieve Werking: De aanwezigheid van camera’s kan potentiële inbrekers afschrikken. Dit geldt zowel voor zichtbare camera’s bij de voordeur als voor minder opvallende modellen.
 2. Bewijsverzameling: In het geval van een incident kunnen de opgenomen beelden dienen als waardevol bewijs voor de politie en verzekeringsmaatschappijen.
 3. Toezicht op Huisdieren en Familie: Camera’s kunnen ook worden gebruikt om huisdieren, kinderen en oudere familieleden in de gaten te houden, wat bijdraagt aan hun veiligheid en welzijn.

 

Voorbeeld: Een gezin in Rotterdam installeerde een slimme deurbelcamera die niet alleen bezoekers identificeert, maar ook meldingen stuurt bij verdachte activiteiten in de buurt van hun huis.

 

Camera’s in de Zakelijke Omgeving

Voor bedrijven zijn beveiligingscamera’s essentieel voor het beschermen van eigendommen, werknemers en klanten. Ze dragen bij aan een veilige en betrouwbare omgeving. Enkele voordelen zijn:

 

 1. Preventie van Diefstal en Vandalisme: Bedrijven kunnen hun bezittingen beschermen tegen diefstal en vandalisme door strategisch geplaatste camera’s.
 2. Toezicht op Werkplekken: Camera’s kunnen helpen bij het handhaven van de orde en veiligheid op de werkplek, bijvoorbeeld in magazijnen of fabrieken waar gevaarlijke machines worden gebruikt.
 3. Klantenservice en Vertrouwen: Door de aanwezigheid van camera’s voelen klanten zich veiliger, wat bijdraagt aan een positieve winkelervaring.

 

Voorbeeld: Een winkelketen in Amsterdam heeft camera’s geïnstalleerd om de klantenservice te verbeteren door het gedrag van klanten te analyseren en de winkelindeling daarop aan te passen.

Na een tijdje research gedaan te hebben bij camera installatie terecht gekomen.
Op de site staat ontzettend veel informatie.
In de showroom uitleg gekregen en een offerte laten maken.

De installatie ging super netjes, de man wist de kabels mooi weg te werken.
Hij nam ook de tijd om alles in te stellen en uit te leggen!
Een geweldige app zit bij de 4k camera’s, zelfs met geluid!
Helemaal tevreden!

Bas

Er wordt netjes meegedacht en geen werk is ze teveel. De prijzen zijn inclusief montage, of die nu 30 minuten of een halve dag duurt, dit voorkomt hogere kosten achteraf.

Robert ‘Bunny Bun’ Koektrommel

Als je een op maat gemaakte oplossing zoekt met dit bedrijf zoekt, heb je een ultieme partner gevonden. Meedenken in de beste oplossing met oog voor het beschikbare budget staat hoog in het vaandel. Zou je nog ‘n keer met dit bedrijf in zee gaan? Een volmondig “JA”!!

Victor Stolwijk

Drie camera’s besteld (bedraad, POE) met een centrale opslagunit voor buitenshuis. Het aanbod was duidelijk en de prijzen waren niet de goedkoopste, maar redelijk gezien de kwaliteit van de installatie die ik verwachtte, met enkele uitdagingen om de cat 6-kabels geïnstalleerd te krijgen. Na akkoord verliep de installatie zoals ik had verwacht. Kwaliteit, en ze namen vaak contact met mij op om er zeker van te zijn dat de installatie aan mijn wensen voldeed en dat de details klopten. Op deze markt zijn er een aantal cowboys, dit bedrijf was betrouwbaar, leverde een goede selectie producten en de installatie was goed. Ik zou ze aanbevelen.

René de Grauw

Al langere tijd maken wij gebruik van het beveiligingssysteem van Camerainstallatie. Wij zijn zeer tevreden. Top service, zijn goed bereikbaar en staan ons altijd netjes te woord.
Absoluut een aanrader. Collin super bedankt voor je begeleiding

Karo Sh.

Voor de 2e keer geholpen door Camera installatie en weer erg blij met het resultaat en goede uitleg, kwaliteit aan materiaal etc. We hebben als VVE destijds besloten om ons pand beter te beveiligen na een hoop narigheid te hebben ondergaan. Sinds dag 1 van de installatie zijn we verlost van vervuiling, overlast etc. Alles is nu goed in beeld, en we zijn blij met deze upgrades. Kortom aanrader!!!!

E.A vd Hoef

Camera's voor VVE's

Binnen VVE’s kunnen camera’s worden ingezet om de veiligheid van gemeenschappelijke ruimtes zoals entrees, gangen, parkeergarages en tuinen te verbeteren.

 

 

 1. Verbeterde Veiligheid: Camera’s in gemeenschappelijke ruimtes kunnen helpen om bewoners en hun eigendommen te beschermen tegen ongewenste bezoekers en vandalisme.
 2. Geschillenoplossing: In het geval van incidenten of geschillen tussen bewoners kunnen camerabeelden duidelijkheid bieden en bijdragen aan een snelle oplossing.
 3. Bewakingsdiensten: De beelden kunnen worden gebruikt door bewakingsdiensten om sneller en adequater te reageren op verdachte situaties.

 

Voorbeeld: Een VVE in Utrecht heeft camera’s geplaatst in de parkeergarage om auto-inbraken te voorkomen en de veiligheid van de bewoners te waarborgen.

beveiliging en bewaking van VVE

Expertise en passie voor techniek

Wij willen liever dat onze klanten zeggen hoe goed we zijn, hoe prettig het contact was en hoe tevreden ze zijn met onze service, dan dat we alleen maar horen hoe goedkoop we waren. Bij Camerainstallatie.nl draait het om kwaliteit en klanttevredenheid.

 

Onze focus ligt op het leveren van uitstekende producten en service. We streven ernaar om elke klant een positieve ervaring te bieden, van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke installatie. We nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen en behoeften, en bieden oplossingen die niet alleen technisch superieur zijn, maar ook perfect aansluiten bij uw specifieke situatie.

 

Goedkoop kan soms duurkoop zijn, en dat willen we voorkomen. Daarom kiezen we voor materialen en producten van hoge kwaliteit, zodat u kunt vertrouwen op een duurzame en betrouwbare oplossing. Ons doel is om u niet alleen tevreden te stellen met de prijs, maar vooral met de prestaties en betrouwbaarheid van onze installaties.

 

Bij ons kunt u rekenen op eerlijk en deskundig advies, hoogwaardige installaties en een klantgerichte aanpak. Wij zijn pas tevreden als u dat bent, en we doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. Laat ons u helpen met onze expertise en passie voor techniek, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid en efficiëntie van uw systemen.

 

Kies voor Camerainstallatie.nl en ervaar zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn over onze service en kwaliteit.

Camerainstallatie advies KOEN

De beste camera software , makkelijkste APP en snelste terug zoeken van beelden

Het is ook belangrijk om te weten dat goede software cruciaal is. Hoe mooi of goed een camera ook is, deze hangt hoog boven in uw pand en bewaakt alles wat van u is. Wat u echter dagelijks zult gebruiken, is de app die bij de camera hoort.

 

Een goed werkende app met regelmatige updates en een gebruiksvriendelijke interface is essentieel. Deze app is uw directe verbinding met het bewakingssysteem, waardoor u eenvoudig en snel toegang heeft tot de beelden en instellingen. Een intuïtieve en betrouwbare app zorgt ervoor dat u optimaal kunt profiteren van uw beveiligingssystemen, zonder gedoe of technische problemen.

 

Bij Camerainstallatie.nl zorgen we ervoor dat de software die bij onze systemen hoort van dezelfde hoge kwaliteit is als de hardware. Zo kunt u met een gerust hart vertrouwen op een naadloze en efficiënte werking van uw beveiligingssysteem, zowel nu als in de toekomst.

 

Het is belangrijk om te weten dat meer dan 75% van de beveiligingsapps geen updates meer krijgen of geen ondersteuning bieden. Let dus goed op wat u koopt en voorkom de valkuil van mooie, goedkope aanbiedingen van onbekende merken. Deze lijken misschien aantrekkelijk, maar ze bieden vaak geen langdurige ondersteuning of updates.

 

Kies voor betrouwbare merken die bewezen hebben hun software up-to-date te houden en goede ondersteuning te bieden. Vermijd merken die alleen hun eigen producten aanbevelen zonder transparantie of externe validatie – zoals het bekende “wij van WC Eend adviseren WC Eend”-principe. Deze bieden vaak niet de kwaliteit en ondersteuning die u nodig heeft.

 

 

Wettelijke Mogelijkheden en Voorwaarden voor camera systemen en bewakingscamera's

Hoewel beveiligingscamera’s veel voordelen bieden, is het belangrijk om te voldoen aan de wettelijke eisen om de privacy van betrokkenen te beschermen.

 

 

 1. Transparantie: Informeer mensen duidelijk over het gebruik van camera’s. Dit kan door middel van waarschuwingsborden en informatiebulletins.
 2. Doelbinding en Proportionaliteit: Gebruik camera’s alleen voor gerechtvaardigde doelen, zoals beveiliging en diefstalpreventie, en zorg ervoor dat de inzet van camera’s in verhouding staat tot het doel.
 3. Bewaartermijnen: Zorg ervoor dat de beelden niet langer worden bewaard dan noodzakelijk en stel duidelijke bewaartermijnen vast.

 

 

Voorbeeld: Een kantoorgebouw in Den Haag voldoet aan de AVG door camera’s alleen te plaatsen in openbare ruimtes zoals de lobby en gangen, en door medewerkers en bezoekers te informeren via borden en interne communicatie.

Beveiligingscamera's en Buurtrelaties: Hoe Ga Je om met Bezwaren van Buren?

Het installeren van beveiligingscamera’s bij je huis kan een gevoel van veiligheid en gemoedsrust bieden, maar het kan ook tot spanningen leiden met buren die zich zorgen maken over hun privacy. Het is belangrijk om de installatie van camera’s zorgvuldig en respectvol aan te pakken om een goede buurtrelatie te behouden. Hier bespreken we wat je kunt doen als je zelf een camera wilt plaatsen en hoe je kunt omgaan met bezwaren van buren.

 

Als Je Zelf een Camera Wilt Plaatsen

 1. Informeer Je Buren: Voordat je een beveiligingscamera installeert, is het een goed idee om je buren op de hoogte te stellen van je plannen. Dit kan helpen om misverstanden te voorkomen en eventuele zorgen vooraf te bespreken.
 2. Plaats de Camera’s Strategisch: Zorg ervoor dat je camera’s alleen je eigen eigendom filmen en geen beelden vastleggen van het eigendom van je buren of openbare ruimtes. Moderne camera’s hebben vaak instelmogelijkheden waarmee je het opnamegebied kunt beperken.
 3. Transparantie en Communicatie: Wees open over de redenen waarom je camera’s wilt installeren. Leg uit dat ze bedoeld zijn voor beveiliging en niet om de buren in de gaten te houden.
 4. Overweeg Privacyfilters: Sommige beveiligingscamera’s hebben ingebouwde privacyfilters die ervoor zorgen dat bepaalde delen van het beeld wazig worden gemaakt. Dit kan helpen om de privacy van je buren te beschermen.

 

Voorbeeld: Jan en Marie willen een beveiligingscamera installeren bij hun voordeur. Ze informeren hun buren vooraf en zorgen ervoor dat de camera alleen hun oprit en voordeur vastlegt. Ze bieden aan om de beelden met de buren te delen in geval van een incident.

woonhuis met een camera

Als Je Zelf een Camera Wilt Plaatsen

 1. Informeer Je Buren: Voordat je een beveiligingscamera installeert, is het een goed idee om je buren op de hoogte te stellen van je plannen. Dit kan helpen om misverstanden te voorkomen en eventuele zorgen vooraf te bespreken.
 2. Plaats de Camera’s Strategisch: Zorg ervoor dat je camera’s alleen je eigen eigendom filmen en geen beelden vastleggen van het eigendom van je buren of openbare ruimtes. Moderne camera’s hebben vaak instelmogelijkheden waarmee je het opnamegebied kunt beperken.
 3. Transparantie en Communicatie: Wees open over de redenen waarom je camera’s wilt installeren. Leg uit dat ze bedoeld zijn voor beveiliging en niet om de buren in de gaten te houden.
 4. Overweeg Privacyfilters: Sommige beveiligingscamera’s hebben ingebouwde privacyfilters die ervoor zorgen dat bepaalde delen van het beeld wazig worden gemaakt. Dit kan helpen om de privacy van je buren te beschermen.

 

Voorbeeld: Jan en Marie willen een beveiligingscamera installeren bij hun voordeur. Ze informeren hun buren vooraf en zorgen ervoor dat de camera alleen hun oprit en voordeur vastlegt. Ze bieden aan om de beelden met de buren te delen in geval van een incident.

auto met schade opgelost met IP camera

Als Je Bezwaar Hebt Tegen de Camera's van Je Buren

 1. Bespreek je Zorgen: Als je merkt dat je buurman een beveiligingscamera heeft geïnstalleerd die mogelijk jouw eigendom vastlegt, ga dan in gesprek. Vaak zijn mensen zich niet bewust van de invalshoek van hun camera en kunnen ze aanpassingen maken om je privacy te respecteren.
 2. Zoek een Compromis: Probeer samen een oplossing te vinden die voor beide partijen werkt. Dit kan betekenen dat de camera wordt verplaatst of dat er een privacyfilter wordt toegepast.
 3. Verwijs naar de Wet: Wijs je buurman op de geldende privacywetgeving. In Nederland bepaalt de AVG dat camera’s geen beelden mogen vastleggen van personen zonder hun toestemming, tenzij er een gerechtvaardigd belang is.
 4. Schakel Hulp In: Als een gesprek niet tot een oplossing leidt, kun je de hulp inroepen van een buurtbemiddelaar of, in ernstige gevallen, juridische stappen overwegen. Toezichthouders zoals de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) kunnen ook advies geven.

 

 

Voorbeeld: Peter merkt dat de beveiligingscamera van zijn buurvrouw een deel van zijn tuin filmt. Hij bespreekt dit met haar, en zij past de camera-instellingen aan zodat alleen haar eigen tuin wordt gefilmd. Hierdoor is de privacy van Peter gewaarborgd.

Overleg en Oplossingen

In veel gevallen kunnen zorgen over privacy en beveiligingscamera’s worden opgelost door open communicatie en wederzijds begrip.

 

 

 1. Plan een Gesprek: Nodig je buren uit voor een gesprek over je plannen om een camera te installeren of over je zorgen betreffende hun camera. Zorg ervoor dat het gesprek plaatsvindt in een rustige en vriendelijke setting.
 2. Respecteer Elkaars Standpunten: Luister naar de zorgen van je buren en respecteer hun standpunten. Probeer gezamenlijk tot een oplossing te komen die voor iedereen acceptabel is.
 3. Documenteer de Overeenkomst: Als jullie tot een akkoord komen over de plaatsing en het gebruik van camera’s, kan het nuttig zijn om de afspraken schriftelijk vast te leggen. Dit kan toekomstige misverstanden voorkomen.
 4. Onderzoek Alternatieve Beveiligingsmaatregelen: Naast camera’s zijn er andere beveiligingsmaatregelen die je kunt overwegen, zoals bewegingssensoren, betere verlichting of alarmsystemen, die mogelijk minder impact hebben op de privacy van je buren.

 

Voorbeeld: Sarah wil een camera bij haar achterdeur plaatsen, maar haar buurman Mark maakt zich zorgen over zijn privacy. Na een gesprek besluiten ze dat de camera zo wordt ingesteld dat hij alleen Sarah’s achterdeur en een deel van haar tuin filmt, niet de gemeenschappelijke schutting of Marks tuin. Ze leggen deze afspraken schriftelijk vast voor toekomstige referentie.

2 medewerkers van de binnendienst bespreken een opdracht met elkaar

Network Optix NX Witness

De top van de markt op het gebied van beveiligingssoftware is het merk Network Optix met hun NX Witness software. Deze software is gebruiksvriendelijk, snel, universeel en ontvangt regelmatig prachtige updates. Bovendien zijn er geen jaarlijkse kosten; u betaalt slechts eenmalig voor de aanschaf. Dat is wel zo prettig.

 

Bij Camerainstallatie.nl kiezen we voor kwaliteit en betrouwbaarheid, en daarom werken we met NX Witness software van Network Optix. Met deze software heeft u een krachtige en flexibele oplossing die eenvoudig in gebruik is en continu wordt bijgewerkt om te voldoen aan de nieuwste veiligheidsstandaarden.

 

Met NX Witness kunt u erop vertrouwen dat uw bewakingssysteem altijd up-to-date is en optimaal functioneert. Deze software biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar ook de zekerheid dat u geen verborgen of terugkerende kosten heeft. U doet een eenmalige investering en profiteert jarenlang van een betrouwbare en efficiënte beveiligingsoplossing.

 

Kies voor Camerainstallatie.nl en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van NX Witness software. Wij zorgen voor een naadloze installatie en configuratie, zodat u direct aan de slag kunt met een systeem dat perfect aansluit op uw behoeften.

NX witness camerabewaking systeem software installatie

Camerainstallatie heeft fantastisch werk verricht. Het verkoopproces was helder, de offerte overzichtelijk en vervolgvragen achteraf werden vlot opgevolgd. De monteurs waren een verademing. Ik heb nog nooit twee professionals zo netjes en zo snel zien werken. En als ik zeg netjes, dan bedoel ik precies dat. Wie nu bij ons langs komt, moet zoeken naar waar de kabels zijn gebleven. Alles ging via de kruipruimte en langs afgekitte naden waarvan je denkt dat er geen kabel meer tussen past. Kortom, vaklui met het hart op de goeie plek. Daar mag je als baas trots op zijn.

GlasAdvies en installatie / Offerte

Wanneer mogen wij bij u langskomen voor advies en om u te overtuigen van wie we zijn en waar we goed in zijn? Eén ding is zeker: een samenwerking met ons als bedrijf zal geen hoofdpijn opleveren, maar oplossingen bieden.

 

Bij Camerainstallatie.nl staan we klaar om u te helpen met al uw beveiligings- en technische behoeften. We bieden maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw situatie en zorgen voor een naadloze en probleemloze installatie. Onze expertise en klantgerichte aanpak garanderen dat u de beste service en ondersteuning krijgt.

 

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u te laten zien hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met hoogwaardige beveiligingsoplossingen en deskundig advies. Samen zorgen we voor een veilige en efficiënte werkomgeving.

Netwerk bekabeling aanleg , wifi netwerken en alles voor uw bedrijf

Ik wil meer weten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant