WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

The Flying Dutch - Tijdelijke Videobewaking verhuur

Voor het evenement The Flying Dutch hebben wij de tijdelijke beveiligingscamera systemen en videobewaking mogen verzorgen om crowd-management toe te kunnen passen. Met grote bezoekers stromen is het belangrijk meerdere ogen te hebben. Met de toevoeging van onze CCTV systemen welke we flexibel toepassen waar de klant dit ook maar zou wensen is het mogelijk extra ogen te krijgen, en in een goed en duidelijk overzicht overal mee te kunnen kijken.

 

Het betaalbaar maken van flexibele camerabewaking systemen is voor veel partijen ook zelfs een leuke toevoeging en kunnen de camerabeelden ook gebruik worden voor multimedia toepassingen denk aan aan aftermovie, DVD productie, maar ook op de schermen en LEDwalls kunnen onze camera beelden toepasbaar zijn.

 

Doordat de camera’s welke wij leveren ook bestuurbaar zijn kunnen de ogen snel en makkelijk gericht worden op het gene wat belangrijk is om te kunnen zien. Doordat er zelfs op afstanden van 200meter nog een persoon te herkennen is maakt het onze camera systemen ook daadwerkelijk een toevoeging zijn!

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant