WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Welke resolutie kiezen bij een bewakingscamera pakket

Beeld kwaliteit van een bewakingscamera

 

Een resolutie kiezen welke bij uw wensen past, het is net als de motor van uw nieuwe auto uitkiezen. Hoe hoger de beeld kwaliteit hoe duurder de bewakingscamera zal zijn en niet iedereen heeft een eindeloos budget om altijd maar het duurste te kopen.

 

Bij Camerainstallatie.nl kiest u een camerabewaking pakket met daarin de bewakingscamera, harddisk recorder, bekabeling en montage. De pakket prijs is o.a bepaald door de beeldkwaliteit van de bewakingscamera en het aantal gekozen camera’s.

Het Basis pakket [ VGA beeld kwaliteit ]

 

Kiest u bij ons voor de VGA beeld kwaliteit dan heeft u veelal het doel een camera voor een korte tijd te plaatsen. Het pakket is voordelig en de kwaliteit is gemiddeld te noemen u zal vooral de camera gebruiken om te zien of er iemand voor de deur staat, en om overzicht te krijgen. Wij noemen dit pakket en de camera dan ook een overzichtscamera pakket.

 

HD camerabewaking pakket [ HD beeld kwaliteit ]


HD kwaliteit staat er om bekend scherp te zijn, de beeld kwaliteit van de HD bewakingscamera is dan ook goed te noemen. De resolutie van een HD bewakingscamera is 1280X720 , u bent als u kiest voor een camerabewakingspakket met een HD camera opzoek naar een kwaliteits pakket.

 

U kan overzicht bewaren op de camera beelden, maar ook personen herkennen op een korte afstand tot zegge 7meter.

 

 

Full HD camerabewaking pakket [ FULL HD beeld kwaliteit ]

 

Full HD bewakingcamera’s hebben een resolutie van 1920X1080 wat boven gemiddeld is te noemen. De keuze van een dergelijke beeld resolutie geeft u als klant de mogelijkheid een dader op beeld goed te herkennen en vaak tot wel 10meter afstand alles goed en duidelijk te kunnen zien.

 

Super HD camerabewaking pakket [ zeer hoge beeld resolutie ]

Het beste wat we op dit moment standaard kunnen leveren is toch wel de super HD bewakingscamera, extreem scherpe beeld kwaliteit en dat is wat iedereen toch wel zou willen. De resolutie van de Super HD bewakingcamera is 2448X1632 wat erg hoog is en u de mogelijkheid bied om haarscherpe bewijstlast te kunnen onttrekken uit de harddisk recorder.

Nog betere bewakingscamera aanschaffen

 

Naast onze standaard bewakingscamera pakketten bieden wij onze specials aan. De speciale reeks camera’s zijn de niet reguliere beeld resoluties, deze beeld kwaliteit is hoger dan gemiddeld en is voor de gemiddelde klant dan ook to much.

 

Extreem HD [ beeld resolutie van 3032X2008 ]

 

Deze reeks bewakingscamera met een 6 megapixel lens, is pas zeer recent leverbaar en zal de komende tijd aardig in opmars gaan komen. De beelden zijn scherper dan de SuperHD en met ruim 20% scherpere beelden bied dit in prijs/kwaliteit ook een aantrekkelijke kans om meer beeld te krijgen voor slechts een kleine meerprijs.

 

Vraag uw adviseur van Camerainstallatie.nl om meer informatie.

4K beeld resolutie

 

De 4K bewakingscamera’s zijn in opmars, wel is het sterk afhankelijk van merk en type beeld processor of dit daadwerkelijk ook een echte 4K bewakingscamera is. Zoals met alles wat er tekoop is, ook hier zal gelden, er is veel troep te verkrijgen. Een echte 4K camera, met 25fps en een goede bitrate zal zorgen voor zeer scherpe beelden met een resolutie van 3840×2160.

 

Camerabewaking bied u de mogelijkheid om daders te herkennen, een aangifte te kunnen onderbouwen , schade te kunnen verhalen. De oplossing is vaak simpel doormiddel van bewijs is alles zichtbaar en kan u aantonen wie de veroorzaker was.

 

 

 

Een keuze lastig laat u adviseren

 

Wij snappen heel goed dat het lastig is om de juiste keuze te maken zonder dat u technische voorkennis heeft van de achterliggende techniek.

 

De adviseurs van CameraInstallatie.nl helpen u dan ook meer dan graag met het zoeken naar het beste pakket wat bij uw wensen past en voldoet aan uw verwachtingen.

 

Het kiezen van een bewakingscamera is heel goed te vergelijken met het uitkiezen van een nieuwe auto, er zijn vele smaken en mogelijkheden maar niet alles past bij uw wensen of smaak.

Nachtzicht is altijd een belangrijk punt waar wij naar kijken. Wat de daadwerkelijke kwaliteit van het nachtzicht is laten wij u graag zien in het onderstaande overzicht.

 

Niet alleen de resolutie is bepalende maar zeker ook de beeld processor, infrarood techniek, en het vermogen van de infrarood lamp die gebruikt is op de camera. Wij maken gebruik van Dahua camera’s een van de beste merken op dit moment op het gebied van bewakingcamera’s waardoor kwaliteit gewaarborgd is.

 

Natuurlijk laten wij u graag de mogelijkheden zien, maar ook vertellen wij u ook graag ons advies.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant