WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Tijdelijke evenementen camerabewaking

Tijdelijk op een evenement camerabewaking inhuren om de mensen stroom in de gaten te kunnen houden, of geldstromen. Al ruim 10 jaar verhuren wij naast de verkoop van camerasystemen ook tijdelijke camerabewaking systemen hier zijn wij in 2007 mee gestart en we mogen wel zeggen zeer succesvol.

Camerainstallatie.nl

Tijdelijke camerabewaking is er in vele soorten en maten, op de fotos van dit project ziet u een evenementen terrein waarbij wij de gehele dekking voor onze rekening hebben genomen.

 

Vanuit de door ons geleverde mobiele meldkamer op het terrein is er op verschillende monitoren live beeld te zien van alle camera positie’s maar kan er bij incidenten ook gelijk terug worden bekeken. De camera’s kunnen indien gewenst worden uitgerust met microfoon om zo ook geluid te kunnen horen.

 

De tijdelijke inzet van cameras op een evenement doen wij veelal met draadloze verbindingen maar ook de inzet van tijdelijke glasvezel of koperbekabeling is iets wat wij organiseren. Naast de camerabewaking verbindingen organiseren wij ook veelal de Wifi verbindingen voor gasten, kassa, projectoren.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant