WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camera huren voor verborgen camera projecten of cornercam

Camera verhuur voor tv-opnames

 

Steeds vaker bedenken wij creatieve camera oplossingen voor tv programma’s. Doordat de beeld kwaliteit van onze camera systemen dermate hoog is dat er zelfs tv programma’s mee kunnen. worden opgenomen bied dit vele uitwijk mogelijkheden.

 

Denk aan programma’s zoals temptation island, first dates, foute vrienden en hotel syndroom. Bij dergelijke tv programma’s worden er spy camera’s gebruikt welke in zeer hoge resolutie meerdere dagen, weken en zelfs een maand lang tot wel 64 camera kanalen kunnen opnemen 24/7.

Camerainstallatie.nl

De voordelen op een rij:

 

– Tot wel 64 camera kanalen opname
– Tot wel 30 dagen 24/7 opname
– Remote / op afstand te beheren, besturen, spotten
– Flexibel in te zetten en verplaatsbaar
– Zowel kleine als grote camera modellen
– Doe het zelf pakketten
– Wij plaatsen, onderhouden, beheren, bedienen ook voor u indien gewenst

Geld besparen door minder man inzet, en meer gebruik van vaste camera positie’s. Onze digitale camera oplossingen zijn ideaal als u voor langere tijd opnames moet maken, maar geld wil besparen op de inzet van personen.

 

 

Een grote kostenpost voor een opname project is en blijft man uren, door slim gebruik te maken van vaste camera positie’s en bestuurbare camera’s kan u meer met minder mankracht.

Met behulp van onze mobiele uitlees en spot stations kan er zowel op locatie maar zeker ook remote op afstand [ b.v. een thuiswerkplek ] gespot worden. De beelden kunnen indien gewenst zelfs op afstand worden gedownload en opgeslagen worden in verschillende beeld formaten.

De opslag van de beelden kan indien dat gewenst zou zijn op verschillende plekken plaatsvinden. Onze standaard opname setup heeft de mogelijkheid om op 5 locaties de beelden op te slaan, en op 13 verschillende monitoren weer te geven. Zowel bekabelde overdracht [ Glasvezel, coaxiaal, Utp netwerk ] als bekabeld via straal of laser zenders is mogelijk.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant