WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking en beveiliging tijdelijk huren voor evenementen

Camerabewaking en beveiliging tijdelijk huren voor evenementen

Waar veel groepen mensen zijn kunnen zich incidenten voor doen, vandaar ook dat er vaak veel beveiliging personeel aanwezig is. Door de toegenomen werkdruk op beveiliging en politie medewerkers is het zeer gewenst gebruik te kunnen maken van bewakingscamera’s welke meekijken.

 

Wij leveren complete all-in oplossingen waarbij we gebruik maken van WIFI straalverbindingen, 3G en schotel verbindingen om de camera’s op de centrale meldkamer en of politie post te krijgen.

Camerainstallatie.nl

Verhuur van tijdelijke camerabeveiliging

Kijk gerust eens op onze website: www.securityrental.eu

 

Met de ruim 250 camera’s die wij in de verhuur hebben heeft u voldoende
mogelijkheden om een betaalbare oplossing te hebben voor de beveiliging van uw evenement en of festival. zowel binnen als buiten kunnen wij het gehele gebied, tent, terrein voorzien van camera’s welke u, de organisatie en of de politie kunnen gebruiken om voor , tijdens en na het evenement alles in de gaten te kunnen houden.

 

Zowel onze PTZ (Bestuurbare) als overzicht camera’s zien alles wat u wenst te filmen en dit alles voor zeer aantrekkelijke lage prijzen. Wij gaan voor langdurige contacten met onze klanten, vandaar dat tevredenheid voor ons enorm belangrijk is.

 

De verhuur van beveiliging camera’s is een specialiteit die wij als installatie
bedrijf zelf ontwikkeld hebben en in eigen beheer ook in product hebben
gebracht. Heeft u speciale wensen? Wij denken graag mee!

 

Onze verhuur specialist Marc Herdes helpt u graag verder neem gerust contact met Marc op via 036 52 90 007.

 

Het plaatsen van tijdelijke camera systemen voor de beveiliging van een evenement of festival is voor ons altijd creatief werken. Het zomaar plaatsen van een camera is er niet bij, het is kijken naar de beste passende locatie voor de camera en natuurlijk ook kijkende naar stroom mogelijkheden.

 

De camerasystemen sluiten we aan op onze mobiele meldkamer, dit is een mobiele set die we overal kunnen plaatsen. De mobiele meldkamer kan uitgerust worden met in totaal 9 monitoren welke we naar smaak inrichten.

 

Doordat ons camerasysteem hybride geleverd kan worden, kunnen we zowel draadloos als ook bekabeld de camera’s aansluiten en leveren.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

 

Tevreden klant