WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Autonoom camerabewaking systeem op zon energie Tijdelijke camerabewaking oplossing

Deze op maat gemaakte special [ Autonoom camerabewaking systeem ] heeft het beste van alle werelden. Hoge kwaliteit camerabewaking met een accu pack dat word bijgeladen door het zonnepaneel maar ook direct op netspanning aangesloten kan worden.

 

Met de ingebouwde 4g router [modem] kunnen de beelden op afstand worden bekeken, ideaal voor bouwtreinen, havens, vakantieparken etc. Het installeren van een bewakingscamera op deze zonne energie paal is dan ook een uitkomst voor locaties waar geen elektra [ stroom voorzieningen ] aanwezig zijn.

Camerainstallatie.nl

Heeft u een maatwerk project speciale wensen waar u deze maatwerk camerapaal / cameramast voor zou willen gebruiken wij denken graag met u mee om het product aan te passen op uw wensen.

 

Vanaf prijs 5500,- voor deze unieke Autonoom camerabewaking systeem

 

Tijdelijke camerabewaking oplossing met een duurzame combinatie. Doormiddel van de zon voeden wij de camera set zodat de gehele camerainstallatie kan draaien.

 

Doordat de installatie zelf energiezuinig is maar wel de nodige kwaliteit kan leveren ( tot wel 8 Megapixel !!!!! ) is dit een ultieme oplossing als het gaat om kenteken registratie, gezichtherkenning, maar ook voor bouwplaats beveiliging. Dit alles is maatwerk, zo is het model camera bespreekbaar, maar ook de 3G , 4G of wifi / straal verbinding is aanpasbaar op uw wensen.

 

Uniek, een camerasysteem op accu, geladen door een zonne energie oplossing. Overal te plaatsen zowel vast als mobiel.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant