WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Installatie van Wifi Accesspoints

De klant had maar één wens: een snel en stabiel wifi-netwerk. Maar de realiteit was dat het oude netwerk traag was, de dekking slecht en gebruikers voortdurend klaagden. Hoe konden we dit oplossen? Door een wifi-meting uit te voeren en te ontdekken waar de problemen lagen. Zo konden we de wifi-accesspoints op de juiste plekken monteren en ervoor zorgen dat het netwerk nu de dekking heeft die het verdient!

 

Als ervaren installateurs van grote wifi-netwerken weten wij als geen ander hoe belangrijk een goede techniek en passie voor ons werk is. Bij ons staat de klant centraal en denken wij altijd mee voor een oplossing op maat. Onze projecten worden dan ook altijd naar volle tevredenheid afgerond!

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Installatie door ict monteur

Wij laten geen enkele steen onberoerd om ervoor te zorgen dat jouw wifi netwerk tiptop in orde is en storingen geen kans krijgen. Maar hé, zelfs de beste netwerken hebben soms een kleine hapering. Maar geen paniek! Met onze geavanceerde technologie zijn wij in staat om maar liefst 99% van de storingen op afstand op te lossen.

En mocht dat onverhoopt niet lukken, dan sturen wij gewoon een van onze servicetoppers naar je toe om het probleem ter plaatse op te lossen. Bij ons kun je rekenen op ongekende service en support, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over jouw wifi netwerk.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant