WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

WiFi internet verbinding op camping installeren

Bij deze grote camping in het midden van het land hadden wij als team de eer om een volledig dekkend WiFi netwerk te installeren. Maar, er was één klein probleempje: er waren geen kabels aanwezig en we konden alleen gebruik maken van de beschikbare stroom. Gelukkig zijn wij als specialisten op het gebied van draadloze netwerken niet voor één gat te vangen. We hebben daarom gekozen om de aanvoer van het signaal via straalzenders te doen. Dit betekent dat we het signaal van het ene naar het andere punt zenden zonder gebruik te maken van kabels.

 

 

Het resultaat mag er zijn! Met een totale dekking van 280Mbit op het gehele terrein kunnen klanten en bezoekers van de camping genieten van een snellere internetverbinding dan voorheen. Hierdoor kunnen ze zonder zorgen gebruik maken van het internet voor bijvoorbeeld het streamen van hun favoriete series of om in contact te blijven met hun vrienden en familie. Maar ook voor de toekomst biedt dit netwerk voldoende uitbreidingsmogelijkheden, waardoor de camping mee kan groeien met de toenemende vraag naar internet.

 

 

Om de stabiliteit van het netwerk te waarborgen, hebben we gekozen voor een sterk en betrouwbaar WiFi signaal met voldoende dekking. Hierdoor voorkomen we dat klanten en bezoekers geconfronteerd worden met een slechte verbinding of erger nog, helemaal geen verbinding hebben. Een goede internetverbinding is tegenwoordig namelijk onmisbaar op een camping, zeker omdat veel mensen ook tijdens hun vakantie afhankelijk zijn van het internet.

 

 

Als voorbeeld van de uitbreidingsmogelijkheden van dit WiFi netwerk, kunnen we denken aan de mogelijkheid om een online reserveringssysteem op te zetten voor de camping. Hierdoor kunnen klanten gemakkelijk online een plekje reserveren en hoeven ze niet meer telefonisch of via e-mail te boeken. Een ander voorbeeld is het aanbieden van een online entertainment platform voor de gasten van de camping, waar ze bijvoorbeeld kunnen genieten van muziek, films of spelletjes.

 

 

Kortom, dit nieuwe WiFi netwerk biedt talloze mogelijkheden voor de camping en haar gasten. Wij zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan de verbetering van de internetervaring van de bezoekers en kijken uit naar eventuele toekomstige projecten!

Camerainstallatie.nl

Wifi op camping installatie

Het door ons geleverde en geïnstalleerde WIFI systeem is
|uiterst stabiel maar ook sterk qua vermogen en snel wat het voor
de klant alleen maar leuker maakt om dit aan zijn bezoekers en klanten aan te bieden zonder dat de verbinding  uit zal vallen of traag zal zijn.

 

Wifi op camping installatie

Tijdens de vakantie wil iedereen zorgeloos genieten, en gek genoeg is WIFI daar een van de belangrijkste wensen van camping gasten.
Wij snappen beste dat Wifi op een camping belangrijk is zeker voor ouders met jonge kinderen. Wifi is de internet voorziening waarmee iedereen zijn mail, snapchat, youtube, netflix en instagram/facebook bekijkt. Op het moment dat Camping gasten niet of slecht wifi hebben kan er ” wifi stress ” ontstaan en dat wil je tijdens een vakantie niet hebben natuurlijk.

 

Wij weten raad met niet goed functionerende of lastige WIFI situaties. De Wifi op camping installatie vraag komen wij regelmatig tegen en niet alleen in Nederland installeren wij deze wifi systemen.

 

Camping wifi systemen zijn complex en daarbij denken eigenaren
van campings vaak dat het enorm duur is. Dit hoeft helemaal niet
zo te zijn want een WIFI systeem kan juist heel betaalbaar en goed zijn als je de juiste samenstelling van producten gebruikt.

 

Glasvezel Netwerkkabel of draadloos

Hoe verbind je de draadloze zenders onderling op een groot terrein. Ja die vraag krijgen we altijd als mensen ons benaderen voor een Wifi op camping installatie. Eigenlijk is er geen standaard, het kan op zoveel verschillende manieren en soms zelfs een combinatie maar glasvezel hoeft bv helemaal niet duur te zijn als je de juiste materialen gebruikt… Dit zelfde zal gelden voor Wifi zenders deze hoeven helemaal niet zo duur te zijn als je de juiste materialen inzet.

 

Kort door de bocht, voor een Wifi op camping installatie bel ons
met uw situatie en wij helpen u graag verder met een calculatie op maat passende bij uw budget.

U heeft al een Wifi netwerk op de camping
maar deze werkt niet goed

Het kan zijn dat u enkele jaren geleden een Wifi netwerk op de camping heeft laten aanleggen maar dat deze niet goed (meer) werkt. Opzich is het niet heel gek want de gasten op de camping verwachten steeds meer van het netwerk, het moet sneller, meer bereik en het liefste overal natuurlijk. U als camping eigenaar zal
ervaren dat gasten in de loop der jaren meer en meer gebruik zijn gaan maken van het Wifi netwerk, maar het netwerk zelf is waarschijnlijk niet meer aangepast of aangeraakt.

 

Een Wifi zender heeft een maximaal zendvermogen wat zowel snelheid als bereik maar ook het maximale aantal gasten per zender beperkt. Een wifi zender van 3 jaar oud zal hoogstwaarschijnlijk minder goed zijn dan een hedendaagse wifi zender.

 

Een wifi zender van nu kan gemiddeld 30-50 gasten per zender aan en doorvoer snelheden tot wel 1700Mbit zijn mogelijk op piek momenten. Maar nog mooier is dat alle Wifi zenders zich bij elkaar vormen tot een groot Mesh Wifi netwerk.

 

1 inlog voor uw gasten voor het gehele terrein, en u bepaald de verkeersregels op het Wifi netwerk. Wat mogen gasten wel, en wat mogen ze niet, hoe snel en hoe vaak en is het gratis of betaald.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
 Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

 Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant