WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dit vinden klanten van CameraInstallatie.nl

 

 

Je mag soms best even trots zijn op je werk, en hoe de relatie met je klanten is. Dit is hoe klanten over CameraInstallatie.nl denken, en daar zijn wij trots op.

Camerainstallatie.nl

Camerainstallatie heeft fantastisch werk verricht. Het verkoopproces was helder, de offerte overzichtelijk en vervolgvragen achteraf werden vlot opgevolgd. De monteurs waren een verademing. Ik heb nog nooit twee professionals zo netjes en zo snel zien werken. En als ik zeg netjes, dan bedoel ik precies dat. Wie nu bij ons langs komt, moet zoeken naar waar de kabels zijn gebleven. Alles ging via de kruipruimte en langs afgekitte naden waarvan je denkt dat er geen kabel meer tussen past. Kortom, vaklui met het hart op de goeie plek. Daar mag je als baas trots op zijn.

Familie Glas

Wat een super bedrijf is dit! Allereerst met Eline heel fijn contact gehad over de vervanging van het huidige camera-/beveiligingsysteem. Alle mogelijkheden besproken en zelfs de gewenste RAL kleur kon gekozen worden.

 

1,5 week later kon het systeem al gemonteerd worden. De 2 monteurs hebben het oude systeem verwijderd en meegedacht over het ophangen van het nieuwe systeem. In huis is alle bekabeling super netjes weggewerkt middels gootjes en alle “rommel” werd meegenomen.

 

Ook na het plaatsen van het systeem keurig geholpen door het bedrijf toen er nog vragen waren. Hadden wij dit maar jaren geleden geweten want het had een hoop ellende bespaard met het eerdere systeem.

Yvette Ausma

Wij werken met trots voor particulieren en bedrijven: