WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Zwarte intercom met nieuwe bekabeling (vervanging oude intercom)

Naast het installeren van camerabewaking, vervangen wij ook veel verouderde intercomsystemen. Ook voor deze klant mochten wij de verouderde intercom vervangen.

 

Aangezien niet alleen de intercom, maar ook de bekabeling was verouderd. Daarnaast was de bekabeling niet meer goed te gebruiken en meerdere keren gelust, waardoor wij het niet vertrouwden om de nieuwe intercom op de oude bekabeling aan te sluiten.

 

Er is gekozen om de bekabeling te vervangen en voor betrouwbare CPR Cat6 kabels. Deze kabels zijn goedgekeurd volgens NEN 8012. De kwaliteitskabels lopen vanaf hek 1 naar het 2 en de poort. Vanaf dat punt hebben wij de bekabeling naar binnen getrokken. De kabels zijn netjes weggewerkt en komen in de meterkast uit.

 

 

 

Camerainstallatie.nl

In huis is er een kleuren touchscreen geplaatst, zodat de bewoners altijd controle hebben over het openen van deuren en poorten. Daarnaast is er op de telefoons een speciale app geïnstalleerd waarmee de poorten en deuren op afstand te openen zijn. In de intercom zitten een camera, speaker en microfoon, waardoor de bewoners kunnen zien wie er voor de poort staat en met deze persoon kunnen communiceren.

 

Het trekken van de bekabeling was geen makkelijke klus. Om te zorgen dat de bekabeling goed en juist aangelegd kon worden, hebben wij gebruik gemaakt van onze speciale kabel pusher. De kabel pusher is een speciaal apparaat wat wij gebruiken om kabels door een mantelbuis te duwen of trekken. Als de pijp/buis vastzit of de kabels lastig te trekken zijn, is deze machine onze redder in nood.

 

Het vervangen en updaten van oudere intercomsystemen kunnen wij, veilig, vakkundig en secuur voor u realiseren. Niet alleen werkt uw intercom weer naar behoren, uw woning krijgt ook weer een frisse look and feel door een nieuwe, moderne intercom.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant