WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Zware dome camera - Beveiliging voor woonhuis

Een camera inzetten als Beveiliging voor woonhuis, wij vinden het de normaalste zaak. Vaak is het voor iemand toch een stap om Camerabewaking te gaan gebruiken. Om camerabewaking in te zetten op een woonhuis moet er gekeken worden naar de functie van de camera, de positie van de camera maar zeker ook de onderstaande punten spelen mee bij particuliere woonhuizen.

 

Groene check zwarte achtergrondDe camera moet mooi zijn / niet misstaan liefst in passende kleur
Groene check zwarte achtergrondNiet al te groot en opvallend
Groene check zwarte achtergrondLiefst geen zichbare infrarood lampjes
Groene check zwarte achtergrondHoge beeld resolutie zodat het beeld scherp is
Groene check zwarte achtergrondGeen kabels zichtbaar
Groene check zwarte achtergrondGeen gootjes zichtbaar
Groene check zwarte achtergrondEen grote beeld hoek zodat er veel op een camera te zien is
Groene check zwarte achtergrondGoed nachtzicht ( zie voorbeeld )

Camerainstallatie.nl

Bij het project wat u op deze foto kan zien hebben we samen met de klant gekozen voor een zwarte domecamera. De zwarte domecamera voor de beveiliging voor woonhuis oplossing past het beste bij de houten kleur / contrast.

 

De Domecamera op dit woonhuis is door onze monteurs vakkundig geïnstalleerd en zonder zichtwerk afgewerkt. De Netwerk bekabeling loopt centraal naar een kleine server welke de camerabeelden kan analyseren en motion en andere sensoren ( zoals b.v. gezichtsherkenning  en of mensen tellen ) kan doorsturen naar de actie die daarop besproken is.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant