WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Woonhuis "Noorderplassen" camerabewaking aan de waterkant

Plaatsing van 4 stuks camera’s nadat er in de zelfde straat meerdere inbraken en een overval zijn geweest.

 

Plaatsing:  April 2011 nadat er in de zelfde straat enorm veel inbraken hebben plaats gevonden en zelfs een gewapende overval is er gekozen om over te gaan op een Hypermodern en bataalbaar Camera Bewaking systeem.

 

De wensen waren duidelijk, binnen en buitens huis de beelden bekijken via de iPhone, iPad en monitor.Dag en nachtzicht, en altijd 100% opnemen zonder verlies en of vertragingen. Het huis staat deels aan/op het water waardoor de mogelijkheid ontstaan is via diverse ingangen mogelijk toegang te kunnen verkrijgen. Door de cameras slim te monteren en in te stellen is het nu mogelijk alle ingangen in de gaten te kunnen houden, zo ook vanaf en via het water.

 

Nadat het systeem geplaatst was zijn er uit de zelfde straat 4 andere opdrachten gekomen voor het plaatsen van een zelfde soort systeem. Hieruit kunnen we opmaken dat de klant tevreden was en dat mond op mond reclame de beste reclame is die een bedrijf zich kan wensen.

 

Bent u tevreden vertel het verder, heeft u een klacht? Meld het ons.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant