WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Woonhuis met praktijk ruimte voorzien van camera gericht op voordeur

Wonen en werken is steeds populairder echter bent u ook eerder een doelwit. Ondernemers waren al een doelwit maar door te werken en wonen zal de aandacht sneller worden getrokken.

 

Dat er mogelijk contant geld in huis zou kunnen zijn of waardevolle spullen is vaak al rede genoeg om een overval of inbraak in te zetten.

 

In dit geval is er gekozen voor 4 camera’s verdeeld over het gehele erf, aangesloten op drie monitoren en een harddisk recorder. de beelden zijn via internet live te bekijken en is aangesloten op de meldkamer.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant