WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Woonhuis met IP bewakingscamera en app op telefoon

Steeds meer mensen willen slimmere technieken op hun woning toepassen, zoals lampen welke mee bewegen op basis van persoonsherkenning, maar ook verwarming die slim mee denkt. Dit zijn allemaal IP technieken welke haalbaarder worden in de kosten tegenwoordig. Zo ook op IP HD bewaking van camera’s welke scherp geprijsd worden, u kunt zulke camera’s al vinden vanaf 80 euro. Dit is een scherp aanbod, hier tegenover staat dat de camera’s minder goed van kwaliteit zijn. Een ‘betere’ HD buiten camera zal zo’n 200 tot 300 euro per stuk kosten.

 

Door dat de investering per camera steeds voordeliger word, zijn er ook meer huishoudens met de intentie om een bewakingscamerasysteem te kopen. De personen van dit woonhuis hebben we deze week hun woning voorzien van een HD camerasysteem met een hogere resolutie dan FULL HD namelijk ; 4 Megapixel. De beelden zijn haar en haar scherp te noemen en de afwerking is netjes. De kabels zijn keurig afgewerkt, uit het zicht. Dit door onze eigen Camerainstallatie.nl monteurs.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant