WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Woonhuis met camera’s beveiligen

Nood breekt wet, zo bleek ook bij het plaatsen van de beveiligingscamera’s voor dit woonhuis. De klant heeft nooit camerabewaking gewild, maar de toename van criminaliteit zorgde ervoor dat bewakingscamera’s de veiligheid van de bewoners moet garanderen.

 

Een nette woonwijk, mooie huizen en dure auto’s: prachtig natuurlijk, maar ook een enorme aantrekkingskracht voor verkeerde personen. Ofwel, personen die zonder vragen uw eigendommen meenemen en u met schade achterlaten.

 

Nadat er voor de zoveelste keer in de auto was ingebroken en de klant weer een navigatiesysteem en een zonnebril kwijt was, was de maat vol. De klant besloot het toezicht te vergroten door bewakingscamera’s aan te schaffen en te laten plaatsen. De bewakingscamera’s moesten wel aan een belangrijke voorwaarde voldoen, namelijk: passen bij het huis, waardoor de camera’s netjes geïnstalleerd konden worden en niet op zouden vallen. Los van de uiterlijke wensen, moesten de beelden ook op de iPad bekeken konden worden.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Update maart 2012
Na telefonisch contact is gebleken dat er, sinds de installatie van de bewakingscamera’s, geen problemen meer plaatsgevonden hebben. De klant heeft het gevoel dat inbrekers zijn huis voorbijlopen sinds de camera’s er hangen, aangezien de bewoners verderop in de straat nog wel last hebben van inbrekers.

 

Installatie bewakingscamera’s

Camerabewaking is de ideale beveiligingsoplossing! Of het nu gaat om woonhuisbeveiliging, bedrijfsbeveiliging of een tijdelijke objectbeveiliging, wij helpen u graag verder. Het aanleggen van inbraakbeveiliging is een belangrijke manier om de veiligheid te verhogen en de inbraakgevoeligheid te verlagen.

 

Sinds 1999 helpen wij met onze passie voor techniek en beveiliging om de criminaliteit te verminderen en daders makkelijker te kunnen achterhalen. Wij komen graag bij u langs op locatie, zodat wij u van een passend advies kunnen voorzien!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant