WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Woonhuis beveiliging met bewakingscamera

Bent u opzoek naar woonhuis beveiliging en bent u benieuwd welke mogelijkheden hiervoor zijn? Camerainstallatie.nl helpt u graag verder. Zo zijn er verschillende mogelijkheden voor de beveiliging van uw woonhuis. U kunt kiezen voor een beveiliging middels camera’s, een beveiliging middels een alarm of uiteraard beide voor de beste beveiliging. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die het beste bij uw wensen passen.

Camerainstallatie.nl

Beveiliging van uw woonhuis altijd belangrijk

 

De beveiliging van uw woonhuis is belangrijk. U investeert in de veiligheid van uzelf, uw gezin en eigendom. Door middel van uw woonhuis beveiliging maakt u het voor inbrekers en indringers een stuk moeilijker om uw huis binnen te komen. Naast dat het voor inbrekers een stuk moeilijker wordt heeft het ook een preventieve werking, een inbreker zal immers sneller voor een woning kiezen die niet beveiligd is.

 

Los van de emotionele schade van een inbraak zijn de spullen vaak vervangbaar en worden deze vergoed door een verzekering mits u goed verzekerd bent. Hierbij moet u echter wel rekening houden dat de vergoeding afhankelijk is van de dagwaarde van uw spullen en dus niet voor het bedrag dat de spullen kosten bij uw nieuwe aanschaf. U krijgt dus eigenlijk altijd te weinig geld terug. Des te meer reden om een inbraak te voorkomen door het gebruik van de juiste beveiliging.

 

Project woonhuis beveiliging door Camerainstallatie.nl

 

Camerainstallatie.nl heeft onderstaand woonhuis voorzien van woonhuis beveiliging. Dit woonhuis is voorzien van een luxe camerabewaking systeem op basis van een vol automatisch en zichzelf onderhoudende camera met opname recorder. De harddisk recorder houdt alles netjes in de gaten en zal zichzelf programmeren indien dit nodig zal zijn.

 

Een voordeel van deze bewaking camera is dat ze ‘meedenken’ en informatie geven op het moment dat u dit nodig heeft. Zo kan u kijken wanneer u bezoek heeft ontvangen, zowel gewenst als ook ongewenst bezoek. Tijdens het monteren hebben wij rekening gehouden met het aanzicht. Zo kiezen wij de juiste kleur van de camera en zorgen dat de bekabeling altijd netjes is weggewerkt.

 

Bent u op vakantie? Ook dan kunt u met de camerabewaking live mee kijken naar wat er op dat moment gebeurd. U kunt tevens zien wat er is gebeurd tijdens uw afwezigheid wat zorgt voor een veilig gevoel. Mocht u ervoor kiezen om alleengebruik te maken van een alarmsysteem dat is een nadeel dat u alleen een melding krijgt. Door een combinatie van camerabewaking en een alarmsysteem krijgt u direct melding en kunt u meekijken naar de situatie die zich op dat moment afspeelt.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant