WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Woonhuis beveiligen met netwerk camera's

Voor een veilige woning hebben we gekozen voor netwerkcamera’s die via internet en Wi-Fi kunnen worden benaderd. Onze camera’s bieden uitstekende elektronische opties en zijn van de hoogste kwaliteit. Beeldstabilisatie zorgt ervoor dat beelden soepel en stabiel worden weergegeven, terwijl de hoge beeldresolutie u in staat stelt om achteraf bruikbaar materiaal te produceren. Het zoeken naar en bestellen van beveiligingscamera’s op internet lijkt eenvoudig, maar er zijn veel complexiteiten en valkuilen.

 

Onze 20 jaar ervaring en kennis kan u veel geld en frustratie besparen. We bieden passie voor technologie en expertise om u te helpen de juiste bewakingscamera, kabels, pluggen en harddiskrecorder te selecteren, en deze op de juiste manier te installeren voor een lange levensduur.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Ons op maat gemaakte camerabewakingspakket past bij uw beveiligingsbehoeften en wordt zorgeloos geïnstalleerd volgens uw wensen, voor een vast laag en all-in tarief. Wij leveren en installeren niet alleen de bewakingscamera, maar trekken ook kabels, leggen elektra aan en maken draadloze verbindingen over afstanden van meer dan 1000 meter. Onze gebruiksvriendelijke software stelt u in staat om uw camerabeelden eenvoudig en overal te bekijken en te exporteren wanneer dat nodig is, zowel vanaf Windows- als macOS-computers. Onze Full-HD tot 4K camerabewakingssets zijn uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van videobewaking. De camera’s presteren optimaal onder alle lichtomstandigheden, overdag en ’s nachts. Ze zijn voorzien van 3D-ruisonderdrukking en BLC (Backlight Compensation).

 

 

Onze camera’s zijn waterdicht en vandaalbestendig, voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en polycarbonaat, waardoor de camera’s praktisch onverwoestbaar zijn. Onze opname recorder heeft standaard een opslagcapaciteit van 1000GB voor 1 tot 4 camera’s, 2000GB voor 5 tot 8 camera’s en 4000GB voor meer dan 8 camera’s. De opslagcapaciteit kan indien nodig achteraf worden opgewaardeerd voor extra lange opnametijden. De beelden worden in de hoogste kwaliteit veilig opgeslagen en de oudste beelden worden automatisch overschreven wanneer de opslag vol is. We bieden ook het installeren van camera’s op hekken en poorten, inclusief graafwerkzaamheden. Het plaatsen van een camera in een poort of hekwerk biedt de mogelijkheid om te zien wie er voor de deur/poort of hek staat. Met onze complete en professionele installatie van CameraInstallatie.nl, bent u verzekerd van een veilige en zorgeloze bewaking van uw woning

 

Installatiekosten en gratis offerte

 

Als u geïnteresseerd bent in een camerabewakingsset en een offerteaanvraag wilt doen, maar geen tijd of energie heeft om het systeem zelf te installeren en configureren, bieden wij een complete installatieservice van A tot Z. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat, zodat u verzekerd bent van de meest optimale installatie. Onze adviseur werkt samen met u een plan uit voor de beveiliging en voorziet u ter plekke van de installatiekosten, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

 

Onze installatieservice omvat:

  • Het instellen en netjes wegwerken van de recorder
  • Het zorgvuldig monteren, aansluiten en configureren van de camerabewakingsset
  • Het instellen van de app op uw mobiele telefoon en andere gewenste apparaten
  • Een uitleg van onze monteur over hoe u het systeem kunt bedienen en de functies kunt gebruiken
  • Het afstellen en bekijken van alle camera’s in overleg met u.

 

 

Wilt u online de kosten berekenen? Gebruik dan onze handige tool.

 

Heeft u een mooie poort of hek maar nog geen camera of intercom? Wij komen graag bij u langs om samen de beste oplossing te vinden. Wenst u een paal in uw tuin of langs de poort/hek? Wij plaatsen de camerapaal inclusief volledige installatie van bekabeling/draadloze verbinding en elektra.

 

Neem gerust contact met ons op zodat we samen uw camerabewakingswensen kunnen bespreken en het beste bewakingscamera pakket met professionele installatie kunnen selecteren. Samen met onze planner bekijken we onze agenda om een geschikte datum voor de installatie bij u te vinden. Het vinden van de juiste monteur voor de klus is een kunst op zich, omdat elke monteur anders is en menselijke interactie blijft. Maar omdat we onze eigen monteurs door en door kennen, kunnen we de juiste match maken voor de installatie van uw camerabewaking op locatie. Op de dag van de installatie zal onze camerabewakingsmonteur zich netjes bij u voorstellen en samen met u de aanpak doornemen. Hij zal keurig en netjes werken om tot een optimaal resultaat te komen waar u uiterst tevreden mee zult zijn.

 

 

De installatiemonteur zal ongeveer een dag bezig zijn om de bekabeling voor de camera’s te trekken, ze te monteren en de harddisk recorder (NVR recorder) te plaatsen. Nadat alle kabels zijn getrokken, de harddisk recorder is geplaatst en alles weer netjes en schoon is, zal de installatiemonteur de camera’s programmeren. Dit omvat het instellen van de reactie op beweging en andere gewenste patronen. Bovendien koppelt hij de beveiligingscamera’s en de recorder aan het internet, zodat u de beelden op afstand kunt bekijken en terugkijken op uw tablet of smartphone met de meegeleverde app. Als alles geïnstalleerd is op uw computer, tablet en telefoon en u tevreden bent met de uitleg, zal onze camerainstallatie.nl monteur stickers plakken, het papierwerk en certificering in orde maken en u vragen of alles naar wens is.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant