WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Woonhuis beveiligen met camerabewaking

Voor dit project hebben wij een groot huis beveiligd met camerabewaking, hiervoor zijn 20 FULL HD bewakingscamera’s gebruikt. Camerabewaking werkt preventief, maar kan ook voor een overzicht zorgen als je het huis in de gaten wilt houden bijvoorbeeld als je op het werk bent of op vakantie gaat. Dan is het wel zo fijn om te weten dat er iemand nog een 24/7 een oogje voor je in het zeil houdt. De montage van de bewakingscamera’s word gedaan door onze zeer gedreven monteurs ! Die elke dag klaar staan om nieuwe en bestaande klanten aan hun camerabewakingssysteem te helpen!

 

Voor dit project hebben wij de volgende camera’s geplaatst

 

  •  16 X HDBW4300 – 3 MP FULL HD
  •  2 x mini PTZ voor binnen FULL HD 2 MP
  •  2 x 4MP Bullit Cilinder Camera

Camerabeelden opnemen

 

De beelden moeten natuurlijk ook opgenomen worden om later terug te kunnen kijken, dit gebeurd door middel van een 32 Kanalen Netwerk Video Recorder (NVR) die standaard is voorzien van een 6000GB hardeschijf.

 

Live bekijken

 

Deze beelden kunnen LIVE gestreamd worden op de smartphone, tablet en PC! Deze beelden kunnen overal bekeken worden indien er een internet verbinding aanwezig is! Zo hoef je niks meer te missen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant