WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Woning verbouwing - netwerk - wifi - camerasysteem - elektra - Philips Hue - patchkast

Bij het betrekken van een nieuwe woning komt vaak een hele hoop werk kijken, zoals het moderniseren van het interieur en het aanleggen van een nieuw netwerk. Onze klant, die onlangs een bestaande woning had gekocht, had daarom de wens om het huis volledig te verbouwen en te moderniseren. Wij kregen de eer om deze klant te ondersteunen bij het aanleggen van een nieuw netwerk en het installeren van diverse technologische systemen.

 

 

Onze taak was om een nieuw netwerk aan te leggen in de woning, zowel bekabeld met Cat6 als draadloos via wifi. Het doel hiervan was om de klant de mogelijkheid te bieden om op elk moment en op elke plek in huis te kunnen werken, studeren of ontspannen. Met onze expertise op het gebied van netwerken konden we de klant voorzien van een optimaal en stabiel netwerk. Zo kan hij zorgeloos genieten van alle voordelen die het moderne leven te bieden heeft.

Camerainstallatie.nl

Woning verbouwing - netwerk - wifi - camerasysteem - elektra - Philips Hue - patchkast

Naast het aanleggen van het netwerk, mochten wij ook diverse andere technologische systemen installeren in de woning. Zo hebben we een digitale IP-deurbel geplaatst die het mogelijk maakt om op afstand te zien wie er voor de deur staat en de deur te openen zonder fysiek aanwezig te zijn. Daarnaast hebben we digitale IP-camera’s geïnstalleerd, zodat de klant altijd een oogje in het zeil kan houden. Het is belangrijk dat hij zich veilig voelt in zijn eigen huis en deze camera’s bieden daar de nodige ondersteuning bij.

Maar daar hield het nog niet op! We mochten ook een geheel nieuw Philips Hue lichtsysteem aanleggen. Dit slimme verlichtingssysteem zorgt voor een unieke sfeerbeleving in de woning. De klant kan het licht bedienen via zijn smartphone en zo de kleur en intensiteit van de verlichting aanpassen aan de situatie. Zo kan hij bijvoorbeeld met een simpele klik op de knop een romantische sfeer creëren of juist een energieke sfeer voor een gezellige avond met vrienden.

 

 

Al met al was het een fantastisch project waar we met veel plezier aan hebben gewerkt. We zijn er trots op dat we de klant hebben kunnen voorzien van een modern en betrouwbaar netwerk en diverse slimme technologieën. Zo kan hij zorgeloos genieten van zijn woning, zonder zich zorgen te maken over de technische aspecten. Wij staan altijd klaar om onze klanten te ondersteunen bij het moderniseren en optimaliseren van hun woning!

Camerainstallatie.nl

Alle verlichting spotjes zijn op maat gemaakt en van Philips Hue GU10 RGB spots voorzien. Rondom de woning is alles voorzien van RGB-verlichting en kan via de Philips Hue app alles worden ingesteld. Met het gehele project zijn twee van onze professionele monteurs ruim zes dagen bezig geweest. De hele woning is van A tot Z gemoderniseerd: van het infrezen van de kabels, elektra en netwerk tot het installeren van alle hardware om het geheel werkend te maken. Het mooie van een verhuizing naar een nieuwe of bestaande woning is dat het inrichten vanaf het eerste moment altijd naar jouw smaak kan gebeuren.

 

Het is altijd belangrijk om de juiste informatie in te winnen, om te voorkomen dat u een miskoop doet. Onze medewerkers weten door hun jarenlange ervaring in de praktijk precies wat wel en niet mogelijk is om te doen. Wij zijn de geschikte partner om u te helpen bij het maken van de juiste technische keuzes en helpen u graag met het verbouwen en moderniseren van uw woning.

 

Installatie complete techniek opstellingen

Wij installeren complete technische opstellingen in woningen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Elektra
  • Meterkasten/groepenkasten
  • Patchkasten
  • Laadpalen
  • Camerabewaking
  • Sonos / Philips Hue / Honeywell
  • Domotica
  • Alarm systemen
  • Unifi / Wifi netwerk systemen
  • Databekabeling
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
 Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

 Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant