WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Vrijstaande woning met camerabewaking

Vrijstaande woning met een gedeelde praktijkruimte, de wens was het bewaken van het perceel. Doormiddel van nachtzicht cameras is het geheel aangesloten op een 16 kanaals harddisk recorder welke ruimte bied voor de toekomst.

 

De grote 3-axis IR dome camera’s bieden een nachtzicht van +- 30meter, en een ruimtelijk en kleurrijk beeld. De beelden zijn via de pc en op de diverse monitoren in het huis live te bekijken. Ook is het beeld terug te spoelen, op te slaan , en via de meldkamer door te sturen…

 

Het geheel is aangesloten via UTP netwerk bekabeling en netjes afgewerkt, nagenoeg geen kabel is met het oog te zien. Alles is voorbereid op de winter maar zeker ook voor de zomer, ook is er rekening gehouden met onderhoud voor dit camerabewaking systeem.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant