WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Videobewaking in magazijn toepassen: wat is er mogelijk?

Het plaatsen van videobewaking in magazijnen heeft meerdere voordelen. Zo kun je bewijslast verzamelen bij eventuele schade of gestolen goederen. Met behulp van videobeelden kan er eenvoudig teruggekeken worden naar de oorzaak van eventuele incidenten om deze incidenten in de toekomst te voorkomen.

 

Onze slimme magazijncamera’s maken gebruik van IVS, waardoor wij verschillende factoren in kunnen stellen om ongeregeldheden te achterhalen. Hier kunt u onder andere denken aan te lang parkeren, te hard spreken, verdwenen goederen of herkenning van personen. Een andere veelgebruikte functie is het ‘lijnen spel’, waarbij wij virtuele lijnen tekenen en u een melding krijgt wanneer er een persoon voorbij deze lijn komt. Alle camera’s slaan de beelden op een door ons geleverde server op, waardoor er tot wel enkele weken aan beeldmateriaal van uit magazijn opgeslagen kan worden.

 

Om u van een passend systeem te kunnen voorzien wat aan al uw wensen voldoet, komen wij graag langs om uw magazijn, terrein en bedrijf te bekijken. Aan de hand van deze bezichtiging stellen wij een voor u gepersonaliseerd cameraplan op.

Camerainstallatie.nl

Wanneer u camera’s in uw magazijn of loods wilt plaatsen, zijn er een aantal factoren waar u rekening mee moet houden:

 

  1. Gebruik enkel gecertificeerde bekabeling volgens CPR/NEN8012, ofwel brandwerende/brandvertragende bekabeling. U bent strafbaar als u geen gebruik maakt van deze bekabeling.
  2. Kies voor geschikte camera’s
  3. Neem een videorecorder met voldoende verwerkingssnelheid. Vaak kunnen goedkopere recorders/servers de hoge beeldkwaliteit niet verwerken, waardoor het beeld kleiner en minder duidelijk gemaakt wordt.
  4. Kies voor de juiste lens! De keuze is reuze, maar advies is goud waard.
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant