WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Twee dome bewakingscamera op woonhuis geïnstalleerd

Op deze vrijstaande woning hebben wij een compleet pakket met twee dome bewakingcamera’s geïnstalleerd. De beelden zijn in een zeer hoge resolutie van 4 megapixel te zien en terug te spoelen. Doordat de beelden extreem hoog van kwaliteit zijn, is het terug vinden van daders en de herkenning van de dader goed te doen.

 

De eigenaar van deze woning heeft bij onze camera adviseur een mooi bewakingscamera pakket uitgekozen. Het onderstaande beveiliging pakket is uiteindelijk gekozen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

SUPER HD CAMERABEWAKING 2 CAMERA’S

€ 1.799,00
  • 2 Bewakingscamera’s SUPER HD
  • Recorder met 1000GB
  • Incl. installatie & montage
  • Live bekijken
  • Apps voor iOS of Android

 

 

De pakkans met een bewakingscamera is erg groot, immers bewijs is het eerste waar de politie naar zou kijken. Dader herkenning op een bewakingscamera is dan ook waar de politie gek op is. Zeker als het gaat om diefstal, vernieling maar ook stalking, of pesterijen van buren…… een bewakingscamera bied veelal in 70% van de gevallen een directe oplossing. Op de telefoon of tablet ziet u de beelden live, maar ook terug kijken van de bewakingscamera beelden is een fluitje van een cent met de door ons meegeleverde apps. Doordat onze cameras een ZEER grote beeld hoek hebben [ groothoek ] is er met een enkele camera al zoeveel beeld te zien dat u minder camera’s nodig heeft dan u zou denken.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant