WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Tijdelijke WiFi straal zender draadloos

Voor een van onze klanten met een nieuw kantoor pand in de buurt hebben wij een tijdelijke wifi straal verbinding opgezet met een afstand van 1,2Km afstand. Op het moment van de verhuizing was er nog geen internet aanwezig is was er wel de behoefte aan een netwerk verbinding met het oude pand.

 

WiFi is een prima alternatief voor een snelle netwerk verbinding, in veel gevallen zelfs vele malen sneller dan een ADSL verbinding, en natuurlijk goedkoper gezien met deze snelheden (je praat al snel over glasvezel) de prijzen vele malen duurder zouden uitvallen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Telefoonnummer(Vereist)

Camerainstallatie.nl

Wij leveren zowel huur als koop verbindingen voor straal, wifi en bekabelde projecten.

 

In deze situatie hebben we gebruik gemaakt van een tijdelijke zendmast van 6 meter hoog welke op het dak van een van de panden is geplaatst. De straal zender welke maximaal 300mbit zou kunnen uitzenden maakt vanuit hier verbinding naar de 2e locatie waar we tevens een mast hebben staan. In dit geval is het een tijdelijke locatie en maken we gebruik van inklapbare palen in een vaste opstelling maken we gebruik van palen welke uit een lengte bestaan.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant