WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Terrein beveiligen met bewegingssensor

Uiteraard wil je op de hoogte zijn van wat er in en rondom je woning gebeurt, zeker als je op een afgelegen stuk land of in het bos woont. Dit mooie project is verdeeld over twee stukken erg van een afgelegen stuk grond, midden in een landbouwgebied.

 

Er is geen vaste wateraansluiting, geen riool en ook geen elektra aanwezig, waardoor de bewoners veelal zelfvoorzienend zijn. Op dit terrein hebben wij zowel binnen als buiten sensoren geplaatst, welke afgaan op basis van beweging. Naast de bewegingsdetectie zijn er ook camera’s met ingebouwde flitslampen geplaatst. Deze camera’s met slimme techniek herkennen mensen, dieren en voertuigen, waardoor er bij problemen gerichte meldingen naar de meldkamer gestuurd kunnen worden.

 

Wanneer ongewenste bezoekers het terrein betreden, zal er een luid alarmsignaal klinken en zullen de flitslampen in werking worden gesteld. De combinatie van deze signalen is geen fijne ervaring, waardoor de ongewenste bezoekers zo snel mogelijk het terrein weer zullen verlaten.

 

Het gehele beveiligingssysteem is aangesloten op noodstroom (UPS) en twee verschillende internetaansluitingen, waarvan één met 4G verbinding. Door de dubbele aansluiting is er altijd een reserve internetverbinding met de meldkamer, waardoor de meldingen altijd ontvangen kunnen worden.

Camerainstallatie.nl

Buitensensoren laten installeren

 

Een camera met buitensensor of een lamp met buitensensor laten installeren, daar weten wij wel raad me! Van alarmsensoren en camerabewaking met sensoren tot thermische detectie en opritverklikkers, bij Camerainstallatie.nl bent u aan het juiste adres!

 

Buitenlamp met sensor: bewegingsmelder

 

Bij een buitenlamp met bewegingssensor wordt de verlichting automatisch ingeschakeld zodra iemand in de buurt van de lamp komt. Lampen met bewegingsmelder zijn dan ook de ideale oplossing om uw tuin ’s avonds of ’s nachts tijdelijk te verlichten.

 

Buitendetectie om binnen te beschermen

 

Terreinbewaking, omtrekbeveiliging of buitenbeveiliging hebben als doel om inbraakpogingen of vandalisme vroegtijdig te signaleren, ook als het alarmsysteem niet aanstaat. Met de huidige technologische ontwikkelingen in buitensensoren is het goed mogelijk om ongewenste personen te detecteren met behulp van akoestiek of camerasystemen.

 

Met de meeste camerasystemen kan men alleen achteraf de beelden bekijken. Met een buitendetectie kan een bewakingsdienst aangestuurd worden en kunnen er alarmberichten en camerabeelden verstuurd worden naar uw telefoon of de meldkamer.

 

Preventieve bescherming van bedrijfspanden en woningen wint snel aan populariteit. Geen wonder, want op deze manier wordt ongewenst bezoek op uw terrein al in een vroegtijdig stadium gesignaleerd. Hoe vroeger de detectie, hoe sneller de opvolging en hoe minder schade.

 

Personen en/of voertuigen vroegtijdig detecteren

Verschil tussen in- en uitkomend verkeer signaleren

Nooddeuren en/of achteruitgangen bewaken

Vroegtijdig gewenst en ongewenst bezoek signaleren

Gevels, deuren en ramen detecteren

Tijden van in- en uitgaand verkeer vastleggen

Bezoekers en/of klanten tellen en registreren

Verschillende geluidssignalen genereren, zoals gesproken tekst met akoestisch signaal

Alarmberichten versturen naar één of meerdere personen tegelijk

 

Kijk je ogen uit

One werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant