WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bungalow Camerabewaking systeem

Een vrijstaande afgelegen bungalow midden in het bos, je wil deze
graag beveiligen met een goed alarm en camerasysteem. Wij hebben een hyper modern weten te installeren op deze locatie. Bungalow Camerabewaking systemen, een systeem waarmee u doormiddel van IPcamera’s de bungalow weet te beveiligen.

 

een camerabewaking systeem geeft rust en overzicht, en dat is precies wat je wil als je de vrije natuur om je heen heb. Deze woning is voorzien van extreem goede scherpe bewakingcameras welke met slimme techniek bewegingen en onregelmatigheden kan herkennen.

Camerainstallatie.nl

De Ipcamera’s welke hier gebruikt zijn zijn voorzien van de nieuwste IVS en bewegingsmelder technieken en kunnen zelfs met behulp van de juiste software gezichten en gedrag herkennen.

 

Een bungalow voorzien van Camerabewaking is vaak lastig, je moet de kabels natuurlijk van A naar B trekken en je wil dat de camera wel een beetje past bij het ontwerp van de bungalow. Wij doen altijd ons best dit zo netjes mogelijk en uit het zicht te doen voor het mooiste uitzicht.

6 Megapixel en de nieuwste Infrarood techniek

Ultra HD beeld, 6Megapixel haar en haar scherp beeld en prachtig nachtzicht. De nieuwste Infrarood techniek maakt het dat de beelden ook in de nacht helder zijn. Vaak is het probleem dat de meeste bewakingcameras minder goed in de nacht beeld geven. De door ons geleverde bewakingcameras geven ook in de nacht een prima beeld waardoor daders nog beter in beeld komen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant