WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera met sirene en flitslamp - installatie TIOC camera

Een bewakingscamera met sirene en flitslamp is een bijzondere installatie. Deze slimme bewakingscamera herkent personen en auto’s. Daarnaast kunnen er verschillende maatregelen ingesteld worden, waardoor de camera bij herkenning van de ingestelde personen of auto’s de vooraf ingestelde maatregelingen in werking kan stellen. Dit houdt in dat de camera de sirene af kan laten gaan of een gesproken bericht af kan spelen, zoals de tekst ‘maak dat je wegkomt’.

 

De TiOC camera van Dahua is een echte slimme bewakingscamera. Deze camera bepaalt wat gewoon of ongewoon is en kan zo verdachte situaties herkennen, waarna de vooraf ingestelde maatregelen ingeschakeld worden. Slimme bewakingscamera’s waken over uw veiligheid.

Camerainstallatie.nl

Een voorbeeld van de slimme TiOC camera vindt u op ons Youtube kanaal. Een slimme bewakingscamera is een luxe dome camera. Deze luxe camera beschikt over verschillende uitbreidingen welke normgaal gesproken niet op een bewakingscamera zitten.

 

Bij deze woning hebben wij tevens en slim Loqed slot mogen installeren. Onze eigen slotenmaker heeft dit slimme slot geplaatst en naar wens ingesteld, zodat het slot automatisch op het nachtslot gaat bij de ingestelde tijd. Daarnaast kunnen de bewoners nu de deur openmaken met behulp van hun smartphone, waardoor een authentieke sleutel niet meer nodig is.

Camerainstallatie.nl

full-color monitoring camera

De TiOC camera staat ook wel bekend als de drie-in-één camera en integreert 24/7 full-color monitoring, actieve afschrikking en AI in één slimme oplossing, waardoor distributeurs en installateurs veel tijd en geld kunnen besparen. De TiOC camera kan potentiele riscio’s nauwkeurig identificeren en indringers waarschuwen, waardoor u en uw eigendommen effectief beschermd worden.

Uitdagingen die deze speciale camera aanpakt

De TiOC camera is de slimste camera die verkrijgbaar is. Deze slimme camera zorgt ervoor dat er geen sprake meer is van:

 • Een vals alarm veroorzaakt door huisdieren, insecten, bladeren en andere niet-doelobjecten
 • Een late reactie
 • Moeilijk te achterhalen bewijs of gebrek aan bewijs door ongekleurde nachtbeelden
 • Complexe systeemimplementatie, extra kosten en gecompliceerde installatie

Actieve alarmen meet deze slimme camera

De TiOC camera beschikt over verschillende alarmen die vooraf ingesteld kunnen worden, namelijk:

 • Rood en blauw licht
  Valt meer op dan wit licht en is zelfs zichtbaar bij dichte mist en zware regen
 • Verbeterd geluidsalarm
  Luidsprekervolume tot 110dB, tweerichtingsgesprek (IPC ondersteund), optionele sirene, opgenomen stem en aanpasbare stemmen voor verschillende scenario’s
 • Real-time melding
  real-time alarm melding via de mobiele app, visuele alarmverificatie, eenvoudig te bedienen en zowel in- als uit te schakelen
Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant