WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera systeem met flits lamp en sirene voor de provincie flevoland

De beveiliging van dit terrein is nu volledig op orde, waardoor iedereen vrij en openlijk overal kan lopen en aanwezig kan zijn. Om de veiligheid te waarborgen, hebben we op strategische locaties op het terrein 25 camera’s geïnstalleerd die een constante bewaking van het gebied waarborgen.

 

 

Dit project en de bijbehorende objecten zijn eigendom van de provincie Flevoland, die streeft naar orde en rust op deze locatie. Voorheen was er sprake van vandalisme door jongeren in de avonduren, waarbij eigendommen zoals deuren en ramen werden vernield. De resulterende schade was aanzienlijk, en dat is zonde. Om dit probleem aan te pakken, is er nu een uitgebreid beveiligingssysteem geïnstalleerd dat volledige dekking biedt over het terrein.

 

 

Dit beveiligingssysteem staat direct in verbinding met een meldkamer, waar beveiligingspersoneel live kan meekijken met de camerabeelden. Op deze manier kan er snel gereageerd worden in geval van verdachte activiteiten of incidenten. Door deze directe verbinding met de meldkamer kunnen we de veiligheid op het terrein effectief handhaven en mogelijke schade of overlast tot een minimum beperken.

 

 

Met dit geheel dekkende beveiligingssysteem kunnen we een veilige omgeving creëren waarin bezoekers, medewerkers en eigendommen goed beschermd zijn. Het doel is om een sfeer van veiligheid en gemoedsrust te bieden, zodat iedereen ongestoord kan genieten van het terrein en de bijbehorende faciliteiten.

 


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

Echt goede bewakingscamera's in kleur zelfs in de nacht

Opmerkelijk is dat de Dahua AI-camera’s een uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit leveren, waardoor ze in staat zijn om mensen en dieren te onderscheiden en te detecteren. Dit betekent dat wanneer personen worden gedetecteerd op momenten dat dit ongewenst is, de camera’s een alarmsignaal naar de meldkamer zullen sturen en tegelijkertijd flitsers en sirenes activeren.

 

 

Deze camera’s bieden volledig kleurenbeeld en helderheid, zowel overdag als ’s nachts. Dit is een opmerkelijke oplossing die niet alleen afschrikwekkend werkt, maar ook zorgt voor een uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit.

 

 

 


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

Waarom Camerabewaking op een Vrij Toegankelijk Terrein Essentieel is voor Eigendomsbeheer

Camerabewaking speelt een cruciale rol in het beheer van terreinen waar iedereen vrij kan rondlopen. Of het nu gaat om een openbaar park, een bedrijfsterrein of een gemeenschappelijke ruimte, het implementeren van camerabewakingssystemen biedt verschillende voordelen. In deze blogpost bespreken we waarom camerabewaking essentieel is voor het handhaven van de veiligheid en het verkrijgen van een beter zicht op je eigendommen.

Bescherming tegen Inbraak en Vandalisme:

Camerabewaking fungeert als een afschrikmiddel voor potentiële inbrekers en vandalen. De aanwezigheid van zichtbare camera’s op een terrein ontmoedigt criminele activiteiten, omdat daders weten dat ze worden vastgelegd. Dit helpt bij het voorkomen van inbraken, diefstal en vandalisme, waardoor je eigendommen beter beschermd zijn.

 

 

Snelle Respons en Meldingen:

Moderne camerabewakingssystemen kunnen worden gekoppeld aan een meldkamer of zelfs je smartphone, waardoor je direct meldingen ontvangt bij verdachte activiteiten. Hierdoor kun je snel reageren op mogelijke bedreigingen en onmiddellijke actie ondernemen om de veiligheid te waarborgen en schade te minimaliseren.

 

 

Verzamelen van Bewijsmateriaal:

In het geval van incidenten, zoals diefstal, vandalisme of andere ongewenste gebeurtenissen, bieden camerabeelden waardevol bewijsmateriaal. De hoge kwaliteit van moderne camerabewakingssystemen maakt het mogelijk om gedetailleerde opnames te maken, waardoor je over betrouwbaar bewijs beschikt voor juridische procedures of verzekeringclaims.

 

 

Overzicht op Eigendommen:

Met camerabewaking krijg je een uitgebreid overzicht op je eigendommen. Je kunt gemakkelijk toezicht houden op verschillende delen van het terrein, zelfs op afstand, waardoor je eventuele potentiële risico’s kunt identificeren en proactief kunt handelen. Dit helpt bij het waarborgen van een veilige omgeving voor zowel bezoekers als medewerkers.

 

 

Voldoen aan Verzekeringsvereisten:

Veel verzekeringsmaatschappijen eisen dat terreinen met waardevolle eigendommen, zoals bedrijfspanden, voorzien zijn van camerabewaking. Door te investeren in een kwalitatief camerabewakingssysteem kun je voldoen aan de verzekeringsvereisten en mogelijk in aanmerking komen voor lagere verzekeringspremies.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant