WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Telefoonwinkel camerabeveiligingssysteem

Als telefoon verkoper weet je dat je een verhoogde kans op diefstal kan hebben, je doet er dan ook alles aan dit risico te beperken. Doormiddel van camera’s kan dit enorm worden beperkt een mogelijke pleger kan zich bekeken voelen en gaat een deur verder kijken of er iets te halen kan zijn.

 

In deze telecom winkel is er gekozen voor 3 stuks camera’s aangesloten op een eigen monitor welke de klant nog had staan. Er is tevens gebruik gemaakt van een veiligheidssubsidie waardoor de ondernemer slechts 50% van de kosten hoefde te betalen.

 

Alles is via een digitaal systeem aangesloten de klant kan dus via internet op de DVR inloggen en de dome cameras zowel overdag als in de avond bekijken.

 

Ook via Blackberry, iPhone en Android kunnen de beelden perfect bekeken worden met 25 FPS.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant