WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

RVS intercom met scherm in woonkamer

Voor deze woning hebben wij een RVS intercomsysteem mogen installeren dat bestand is tegen vandalisme. Dit intercomsysteem is gekoppeld aan een hoogwaardig scherm in de woonkamer. Door dit systeem kunnen bewoners spreken met de personen die voor de deur staan. Daarnaast kan de deur via het scherm opengemaakt worden en met een app op zowel de tablet als telefoon bediend worden.

Camerainstallatie.nl

Dit RVS intercomsysteem is klaar voor de toekomst! Een zeer slim systeem met een modern en tijdloos design dat aangesloten kan worden op een digitale recorder, waardoor de beelden 24/7 opgenomen kan worden.

 

Een intercom is er voor woningen, appartementen en kantoorgebouwen. Wij maken en zoeken altijd naar de best passende oplossing voor uw wensen. Een intercomsysteem kan gecombineerd worden met een alarm- en/of camerasysteem én zelfs slimme verlichting aansturen!

 

Wilt u ook uw voordeur of hekwerk bedienen en de veiligheid van uw woning verhogen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


 Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

 Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant